Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Eiken Gebinten op maat gemaakt

Techwood is d√© specialist op het gebied van eiken gebinten voor jouw project. Door onze CNC-houtbewerkingsmachines kunnen wij eiken gebinten en overige houten draagconstructies, balklagen, veranda‚Äôs of bijgebouwen snel, nauwkeurig en kosten effici√ęnt produceren.

Techwood is d√© specialist op het gebied van eiken gebinten voor jouw project. Door onze CNC-houtbewerkingsmachines kunnen wij eiken gebinten en overige houten draagconstructies, balklagen, veranda‚Äôs of bijgebouwen snel, nauwkeurig en kosten effici√ęnt produceren. Om ervoor te zorgen dat jij het bouwpakket in √©√©n keer goed monteert leveren wij ook duidelijke (digitale) 2d en 3d werktekeningen aan.

Waarom Eiken Gebinten?

Eikenhout is een ideaal materiaal om mee te bouwen. Door de combinatie van de fysieke kenmerken, de karakteristieke uitstraling en de brede toepasbaarheid onder allerlei omstandigheden. Daarnaast is eiken een heel mooi houtsoort. Eiken gebinten constructies worden regelmatig toegepast in nieuwbouwwoningen, renovaties of restauraties als houten draagconstructie. Naast het feit dat een houten constructie oerdegelijk is, geeft het je huis of bijgebouw ook een esthetische waarde en een duurzame uitstraling.

Eiken gebinten, spanten en meer

In traditionele houtbouw constructies worden vaak geschaafde of fijn bezaagde eiken gebinten, douglas gebinten of delen van lariks toegepast. Tegenwoordig worden de constructies ook vaak gemaakt uit meranti of gelamineerde vuren balken. Het meranti en vuren wordt na plaatsing door de aannemer gegrond en afgelakt. Wij denken graag opbouwend mee en verzorgen eventueel het complete ontwerp met bijbehorende technische tekeningen. Denk bijvoorbeeld aan: Eiken spanten, balklagen, gordingen, veranda’s, schuren, bijgebouwen, hooibergen, poolhouses.

Meer informatie over Eiken Gebinten?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen met betrekking tot houtbewerking? Of wil je graag een prijsindicatie ontvangen voor jouw project?Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag tijd voor een nuttig advies.

Wat Techwood biedt

Ben je op zoek naar eiken gebinten? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij komen uit de bouw, waardoor we precies weten waar je het over hebt. We houden dan ook rekening met leidingwerk, beton, staalconstructies en installatiewerken. We werken het ontwerp van de architect uit in ons tekenpakket en laden de beschikbare IFC-modellen (uit het BIM model) in ons systeem. Hier zien we exact waar muren en leidingen lopen, waardoor we hier rekening mee kunnen houden bij het ontwerp. Door zowel de tekening van de architect als de staalconstructie en het leidingwerk te combineren in onze tekening, weten we bijvoorbeeld waar de juiste sparingen voor de staalconstructie moeten komen. Ook zien we dan de clashes waardoor er eerder bijgestuurd kan worden of waardoor onvoorziene situaties op de bouw √ľberhaupt voorkomen worden.

brochure

Alles over onze werkwijze, projecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen