Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Standaard bijgebouwen

Bij Techwood hebben wij een ruim assortiment met maatwerk bijgebouwen, zoals: veranda’s carports en prieeltjes. Binnenkort kun je bij Techwood ook terecht voor standaard modellen.

Vraag naar de mogelijkheden

afbeelding

Techwood is dé specialist op het gebied van traditionele gebinten.

Wij hebben diverse modellen in verschillende afmetingen. Binnenkort kun je bij Techwood ook terecht voor standaard modellen. Vraag naar de mogelijkheden voor standaard bijgebouwen met platte daken, zadeldak, lessenaarsdak, veranda, schildkap en meer.

Contact opnemen

Techwood is dé specialist op het gebied van traditionele gebinten.

BIJGEBOUW ONTWERPEN DOOR TECHWOOD

Techwood kan zelf vergunningsvrije houten bijgebouwen ontwerpen. Wij maken geen tekeningen op voor een vergunningsaanvraag. We kunnen indien gewenst wel constructieberekeningen en detailberekeningen opmaken. Op basis van een tekening kunnen wij een bijgebouw leveren en monteren. Wil je liever zelf aan de slag met de montage, maar heb je hier weinig ervaring mee? Dan kunnen onze specialisten hier uiteraard ook bij ondersteunen.  

image
kleine-image grote-image

Volledige ontzorging bij montage van de houtconstructie

Techwood ontzorgt graag. Zo leveren wij technische tekeningen, detailberekeningen, bewerkt hout, bevestigingsmiddelen en stalen voetsteunen aan met een duidelijke omschrijving voor een effici√ęnte montage. Wist je dat wij de meeste houtconstructies ook zelf monteren? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij liever zelf aan de slag gaat met de montage, terwijl je wellicht niet zoveel ervaring hebt. Is dit het geval? Dan ondersteunen onze mensen ook graag bij de montage! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Projecten waar we trots op zijn

Techwood inspiratie

brochure

Alles over onze werkwijze, projecten, en meer lees je terug in onze brochure. Vraag hem gratis aan.

Download onze brochure Contact opnemen