Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Onze klanten

Een typisch klantprofiel bestaat er niet voor Techwood. Omdat we zo’n diversiteit aan diensten aanbieden kan eigenlijk iedereen bij ons terecht. In ieder geval iedereen die op zoek is naar maatwerk.

Bouwbedrijf en ZZP'er

Handjes te kort? Behoefte om tijdelijke pieken op te vangen? Of kun je je timmerman beter en efficiënter inzetten? Met Techwood ontwerpen, berekenen, prefabriceren én monteren wij de meest uiteenlopende spant- en kapconstructies. Zo zijn wij de ideale onderaannemer van de kolomdrager tot en met het prefab dakelement!

grote-image
grote-image

Houtbouwers

Traditionele houtverbindingen zoals bijvoorbeeld een pengat- of zwaluwstaartverbinding zijn weer helemaal terug. Niet alleen omdat ze je woning, tuinhuis of veranda een traditionele, rustieke look bezorgen, maar ook omdat ze oersterk zijn. Het blijft alleen een tijdrovende klus om deze verbindingen te maken. Onze tekenaars denken graag mee in het ontwerp, of nemen het bestaande ontwerp graag over. Met onze mensen en met behulp van onze CNC-machines maken en bouwen wij de meest uiteenlopende projecten.

Houtskelet bouwers

Houtbouw, zoals houtskeletten, vergt enorm veel precisie en is een tijdrovende klus. Bovendien moeten alle onderdelen maatnauwkeurig vervaardigd worden, zodat je tijdens de assemblage niet onnodig veel tijd verliest. Techwood vervaardigt houten maatwerk onderdelen tot op de millimeter nauwkeurig, snel en voordelig. Alle delen worden bovendien genummerd voor een vlekkeloze montage.

grote-image
kleine-image grote-image

Hovenier en tuinarchitect

Klanten willen ontzorgt worden. Tuinarchitecten en hoveniers worden hierdoor steeds vaker gevraagd om ook de houten veranda, overkapping, tuinkantoor of aanbouw in het ontwerp mee te nemen. Met Techwood denken wij graag mee in zowel het ontwerp als de uitvoering. Met onze 3D software kunnen wij het ontwerp ook direct visueel maken.

Architect

Techwood ondersteunt de architect of constructeur graag al tijdens de ontwerpfase. Om gedurende je project niet voor verrassingen te komen staan, is het van belang om van meet af aan op de hoogte te zijn van de mogelijkheden van onze gebinten constructies. En die mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. We bespreken graag samen je ontwerp en zetten dit om in een compleet totaalpakket. Techwood beschikt over eigen 3d-tekensoftware, en we helpen je graag jouw ontwerp of idee te vertalen in een nauwkeurige werktekening. Eventueel kunnen wij ondersteunen bij het opmaken van detailberekeningen.

grote-image
grote-image

Handige zelfbouwer

Zelf thuis aan de gang met je nieuwe serre, veranda, overkapping, tuinhuis of carport? Ook de handige zelfbouwer is bij ons van harte welkom. We bespreken samen je idee en indien gewenst maken we een nauwkeurige werktekening zodat wij alle delen maatnauwkeurig en goed voor je produceren. Wij ondersteunen dan ook graag bij de uitvoering van het project!

Waar wij allemaal voor werken

Dit zijn onze klanten

Wat anderen vinden van Techwood

Reviews

  5/5

  Een genot om naar te kijken.

  Via mijn architect in contact gekomen met Techwood. Een gouden tip, achteraf gezien. Techwood denkt goed mee in de ontwerpfase en stelt direct mooie authentieke constructief sterke verbeteringen voor. Jonge kundige mensen die professioneel en met passie handelen. Gelukkig zijn ze er nog. Heerlijk om mee te werken.

  R
  Henri 2 May 2023
  5/5

  Wat een vakmanschap

  Techwood heeft de houtconstructie van onze woning tot in de detail ontworpen. Ons huis is een enorm renovatie project waarbij er maar 1 haakse hoek is. Dit was geen enkel probleem voor Techwood, wat een vakmanschap hoe zij de eikenconstructie gemaakt hebben.

  R
  Rebecca 2 May 2022
  5/5

  Super kwaliteit en met zorg geleverd

  Eiken carport met pen gat verbinding welke naadloos in elkaar pasten. Super kwaliteit en met zorg geleverd. Ik kan dit bedrijf echt aanraden. Bedankt Techwood voor het prachtige resultaat.

  E
  Eric 7 January 2022
  5/5

  Kwaliteit voor een eerlijke prijs

  In 2020 na een lange zoektocht bij diverse fabrikanten een eikenhouten gebintenconstructie bij Techwood besteld voor onze schuurwoning. Wij bouwen in eigen beheer dus zijn op basis van onze tekeningen met Sander (Techwood) aan de slag gegaan om een passende constructie als basis voor de woning samen te stellen. Voor ons was de proactieve houding verfrissend en zijn creativiteit van meerwaarde.

  R
  Robbert 4 May 2021
  5/5

  Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

  Met behulp van Techwood en het advies van Sander hebben we onze droomwoning kunnen verwezenlijken. Techwood heeft op basis van het door mij aangeleverde 3D model de volledige uitwerking van de verbindingen voor het eiken frame uitgewerkt. De uiteindelijke productie liep soepen en de levering was perfect. Bij de montage paste alles perfect. En dat met 450 verbindingen!

  M
  Mark 2 January 2022
Projecten waar we trots op zijn

Techwood inspiratie

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Vraag hem gratis aan.

Download brochure Contact opnemen