Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Vurenhouten bouwpakket

Prefab vurenhouten bouwpakketten en constructies voor meer efficiëntie en een goed resultaat

Prefab constructie op maat

afbeelding

Techwood is dé specialist op het gebied van prefab houtconstructies.

Of je nou een gehele kapconstructie nodig hebt of alleen een houten balklaag: het scheelt een hoop tijd en frustratie als je niet eindeloos hoeft te meten en elk onderdeel op maat moet maken. Dat is het gemak van prefab houten bouwpakket! Wij richten ons dan ook op de houtverwerkende industrie zoals houtskeletbouwers, aannemers, emballage, timmerindustrie en houtbouw.

Wij bewerken het hout exact zoals op de aangeleverde tekeningen is weergegeven en zetten het om in een houten bouwpakket dat je enkel nog hoeft te monteren. Geen werktekening? Geen punt. Dan maken wij die zelf in onze 3d tekensoftware. Wanneer de tekening klopt is het houten bouwpakket met onderdelen of elementen dat Techwood bij jou op de stoep zet perfect passend! Uiteraard nummeren wij de alle onderdelen voor een snelle montage.

Techwood is dé specialist op het gebied van prefab houtconstructies.

kleine-image grote-image

Prefab houtconstructies van Techwood

De mogelijkheden op onze CNC-houtbewerkingsmachines zijn zeer uiteenlopend, geschikt voor alle prefab houtconstructies. En van al deze mogelijkheden maken wij gebruik om onze afnemers een totaalpakket aan te bieden. Eén leverancier, één prijs, één aanspreekpunt. En snel, maatnauwkeurig en voordelig! Dat is het voordeel van Techwood. Wij voorzien onze klanten onder andere in de volgende prefab houtconstructeis en elementen: Kaphout Balklagen Gelamineerde spantconstructies Onderdelen t.b.v. houtskeletbouw HSB elementen

Prefab kapconstructie

De meeste aannemers en zzp’ers kunnen de vraag in deze tijden amper aan. Werk genoeg, maar waar haal je al die handen vandaan? Techwood levert als oplossing voor jouw tijdsgebrek onder andere prefab kapconstructies. Of het nu vuren, eiken, douglas of gelamineerde constructies betreft. Door onze CNC gestuurde machines zijn halfhoutsverbindingen, lip- en haaklassen en zwaluwstaartfrezingen in één run snel en zeer nauwkeurig geproduceerd.

Onze machines bieden ook de mogelijkheid om de spoorpositie middels balpen of zaaggroef aan te geven. Zo zit je prefab kapconstructie goed én snel in elkaar. Kun jij je uren daar inzetten waar het echt nodig is!

image
kleine-image grote-image

Volledige ontzorging bij montage

Techwood ontzorgt graag. Zo leveren wij technische tekeningen, detailberekeningen, bewerkt hout, bevestigingsmiddelen en stalen voetsteunen aan met een duidelijke omschrijving voor een efficiënte montage. Wist je dat wij de meeste houtconstructies ook zelf monteren? Vind je het zelf te leuk om dit werk uit handen te geven, maar heb je geen ervaring? Onze mensen ondersteunen graag bij de montage! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Projecten waar we trots op zijn

Techwood inspiratie

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Vraag hem gratis aan.

Download onze brochure Contact opnemen