Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Maatwerk bijgebouwen

Maatwerk bijgebouw is een combinatie tussen de traditionele en moderne gebinten en spantconstructies, maar dan in het klein.

Een combinatie tussen de traditionele en moderne gebinten en spantconstructies

afbeelding

Wil jij genieten van het buitenleven met een houten overkapping? Of lijkt het je geweldig om een houten schuur in je tuin te hebben waar je al jouw gereedschap in op kan bergen? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij realiseren houten bijgebouwen van de allerbeste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Met maatwerk bijgebouwen is er een combinatie tussen de traditionele en moderne gebinten en spantconstructies, maar dan in het klein.  

Carport

Is jouw auto ook altijd verstopt onder een laag stof, vuil en bladeren? En ben je er klaar mee om iedere week naar de wasstraat te gaan? Dan is een houten carport de ideale oplossing voor jou.

kleine-image grote-image
kleine-image grote-image

Poolhouse

Een houten poolhouse geeft een extra dimensie aan je tuin. Je creëert veel ruimte voor bijvoorbeeld ligbedden, een douche, een jacuzzi of een sauna. Ook kan een poolhouse dienen als berging of kleedruimte. Door het luxe comfort voelt iedere dag als vakantie.

Luxe tuinhuis

Met een houten tuinhuis creëer je een unieke plek in jouw tuin. Heb jij altijd al gedroomd van een atelier, mancave of kantoorruimte in je tuin? Techwood tovert jouw droomideeën om in een luxe houten tuinhuis. Zo zit je er ongeacht de weersomstandigheden altijd comfortabel bij.

kleine-image grote-image
kleine-image grote-image

Gastenverblijf

Heb jij regelmatig gasten over de vloer? Hoe gaaf is het dan als je hen een overnachting aan kan bieden in jouw eigen luxe gastenverblijf? Wij ontwerpen jouw gastverblijf op maat waardoor deze 100% uniek is.

Wellnessruimte

Even heerlijk ontspannen na een lange werkdag? Het is mogelijk met een eigen wellnessruimte aan huis. Zo ervaar je iedere dag het gevoel alsof je op een luxe resort zit.

kleine-image grote-image
kleine-image grote-image

Overkapping

Genieten van het zonnetje zonder dat je verbrandt of heerlijk droog zitten terwijl het buiten regent? Een houten overkapping is een absolute verrijking van je tuin. Jij bepaalt zelf de stijl, afmetingen en houtsoort. Dus, hoe ziet jouw droomoverkapping eruit?

Tuinkamer

In een luxe tuinkamer kun je in alle rust genieten van de natuur. Laat de drukte van het dagelijks leven voor een moment achter je en geniet van de luxe en het comfort van jouw houten tuinkamer.

kleine-image grote-image
kleine-image grote-image

Mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning is dé ideale oplossing voor mensen die mantelzorg nodig hebben en daarbij in een vertrouwde omgeving willen wonen. Een mantelzorgwoning maakt het leven van zowel de hulpbehoevende als de mantelzorger draaglijk.

Buitenkantoor

Thuiswerken is populairder dan ooit tevoren. Hoe gaaf is het als je dit dan in een luxe buitenkantoor kunt doen? Wij realiseren een luxe buitenkantoor met alle nodige voorzieningen zodat jij in alle rust efficiënt aan het werk kunt.

kleine-image grote-image
kleine-image grote-image

Veranda

Techwood produceert sterke houten veranda's. Onze veranda's gaan jarenlang mee zonder te slijten. Op die manier kan je heerlijk ontspannen in je tuin zonder dat je rekening hoeft te houden met de weersomstandigheden.

Bijgebouw ontworpen door Techwood

Techwood kan zelf vergunningsvrije houten bijgebouwen ontwerpen. Wij maken geen tekeningen op voor een vergunningsaanvraag. We kunnen indien gewenst wel constructieberekeningen en detailberekeningen opmaken. Op basis van een tekening kunnen wij een bijgebouw leveren en monteren.

Wil je liever zelf aan de slag met de montage, maar heb je hier weinig ervaring mee? Dan kunnen onze specialisten hier uiteraard ook bij ondersteunen.  

image
kleine-image grote-image

Volledige ontzorging bij montage

Techwood ontzorgt graag. Zo leveren wij technische tekeningen, detailberekeningen, bewerkt hout, bevestigingsmiddelen en stalen voetsteunen aan met een duidelijke omschrijving voor een efficiënte montage. Wist je dat wij de meeste houtconstructies ook zelf monteren? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij liever zelf aan de slag gaat met de montage, terwijl je wellicht niet zoveel ervaring hebt. Is dit het geval? Dan ondersteunen onze mensen ook graag bij de montage! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Projecten waar we trots op zijn

Techwood inspiratie

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Vraag hem gratis aan.

Download onze brochure Contact opnemen