Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Gelamineerde spanten

Een gelamineerde houtconstructie wordt steeds vaker in zowel nieuwbouw als renovatie toegepast. Gelamineerd hout op maat bestaat uit op elkaar gelijmde lamellen en is in staat om grote overspanningen te behalen.

Ideaal als houten draagconstructie

afbeelding

Niet alleen bedrijfspanden maar zeker ook woningen worden steeds vaker van dit duurzame product voorzien. Na verduurzaming is de gelamineerde houtconstructie ook buiten toepasbaar.

De gelamineerde spanten worden door Techwood bewerkt door middel van de nieuwste CNC-techniek. Een gelamineerde houtconstructie wordt compleet geleverd inclusief bevestigingsmiddelen en uitgebreide werktekeningen.

Het enige wat wij van jou nodig hebben is een idee of duidelijk uitgewerkte constructietekeningen.

kleine-image grote-image

Een gelamineerde houtconstructie van Techwood

Gelamineerde spanten en liggers zijn er in alle soorten en maten. Een greep uit hetgeen wij kunnen leveren is hieronder opgesomd. Vuren spanten en liggers Siberisch Lariks spanten en liggers Inlands Lariks spanten en liggers Meranti spanten en liggers Iroko spanten en liggers

Voor wie?

Wij produceren voornamelijk voor de zakelijke markt. Afnemers van gelamineerde houtconstructies zoals spanten en liggers zijn dan ook zeer divers. Zo bewerken wij hout voor onder andere houtbouwers, bouwbedrijven, zelfstandige timmermannen en montage teams.

image
kleine-image grote-image

Volledige ontzorging bij montage

Techwood ontzorgt graag. Zo leveren wij technische tekeningen, detailberekeningen, bewerkt hout, bevestigingsmiddelen en stalen voetsteunen aan met een duidelijke omschrijving voor een efficiënte montage. Wist je dat wij de meeste houtconstructies ook zelf monteren? Vind je het zelf te leuk om dit werk uit handen te geven, maar heb je geen ervaring? Onze mensen ondersteunen graag bij de montage! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Projecten waar we trots op zijn

Techwood inspiratie

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Vraag hem gratis aan.

Download onze brochure Contact opnemen