Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Kom jij ons team versterken?

Wij komen uit de bouw, waardoor we precies weten waar je het over hebt. We houden dan ook rekening met leidingwerk, beton, staalconstructies en installatiewerken.

Uit het juiste hout gesneden

afbeelding

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Wij komen uit de bouw, waardoor we precies weten waar je het over hebt. We houden dan ook rekening met leidingwerk, beton, staalconstructies en installatiewerken. We werken het ontwerp van de architect uit in ons tekenpakket en laden de beschikbare IFC-modellen (uit het BIM model) in ons systeem. Hier zien we exact waar muren en leidingen lopen, waardoor we hier rekening mee kunnen houden bi het ontwerp. Door zowel de tekening van de architect als de staalconstructie en het leidingwerk te combineren in onze tekening, weten we bijvoorbeeld waar de juiste sparingen voor de staalconstructie moeten komen. Ook zien we dan de clashes waardoor er eerder bijgestuurd kan worden of waardoor onvoorziene situaties op de bouw überhaupt voorkomen worden.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Technisch Tekenaar

Als technisch tekenaar bij Techwood ben je een belangrijke speler in ons team. Je draagt bij aan de productie van high-end houtconstructies en speelt een belangrijke rol in het waarborgen van de kwaliteit en de nauwkeurigheid van onze projecten. Jouw tekeningen en berekeningen zijn de basis voor onze projecten.

Bekijk de vacature
image

Werkvoorbereider / Calculator

Je gaat werken aan: het beoordelen en selecteren van offerteaanvragen, het opstellen van onderbouwde calculaties van materiaal en productie/montage uren, omzetten van calculaties naar commerciële offertes, adviseren van klanten en architecten m.b.t. materialen en details.

Bij opdracht zal in overleg met de projectleider een planning opgesteld worden en de begroting aangepast. In het vervolgtraject zullen onderaannemers en leveranciers worden bepaald en producten en diensten worden ingekocht.

Bekijk de vacature
image

Werkplaatsmedewerker

Je hebt affiniteit met hout en de techniek waar we bij Techwood mee werken. Je bent flexibel en energiek en je kunt goed in teamverband werken. We verwachten ook een stuk zelfstandigheid. We willen onze klanten het beste bieden en jij gaat daar ook mee voor zorgen!

Bekijk de vacature
image

Houtbewerker / CNC operator

Je gaat werken met de meeste geavanceerde CNC machines van Techwood aan bijvoorbeeld eiken en douglas constructies. Of je gaat aan de slag met het maken van HSB wandelementen. Natuurlijk hoor het onderhouden van machines en materieel er ook bij. Net als het netjes houden van de werkplaats.

Bekijk de vacature
image

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op