Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Uit het juiste hout gesneden

"Wij streven naar niets minder dan perfectie. Onze houtconstructies zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit - esthetisch én constructief. Door out of the box te denken en altijd een oog voor detail te hebben, maken wij het verschil."

Over ons

afbeelding

Wij komen uit de bouw, waardoor we precies weten waar je het over hebt.“

Wij komen uit de bouw, waardoor we precies weten waar je het over hebt. We houden dan ook rekening met leidingwerk, beton, staalconstructies en installatiewerken. We werken het ontwerp van de architect uit in ons tekenpakket en laden de beschikbare IFC-modellen (uit het BIM model) in ons systeem. Hier zien we exact waar muren en leidingen lopen, waardoor we hier rekening mee kunnen houden bij het ontwerp. Door zowel de tekening van de architect als de staalconstructie en het leidingwerk te combineren in onze tekening, weten we bijvoorbeeld waar de juiste sparingen voor de staalconstructie moeten komen. Ook zien we dan de clashes waardoor er eerder bijgestuurd kan worden of waardoor onvoorziene situaties op de bouw überhaupt voorkomen worden.

Techwood is onderdeel van Van Kaathoven Bouw
Aannemersbedrijf B.V.

Contact opnemen

Wij komen uit de bouw, waardoor we precies weten waar je het over hebt.“

DE VAKMENSEN VAN TECHWOOD

Uit het juiste hout gesneden!

Björn Poppelaars

CNC operator met een hart voor hout, hij brengt dit enthousiasme graag over!

Karin Spaan

Onze nauwkeurige, onmisbare administratieve tijger

Kevin van Hoof

Gaat graag het gesprek aan om de mogelijkheden van Techwood te bespreken

Ruud van der Hamsvoord

Vakman in hart en nieren. Denk praktisch en oplossingsgericht

Sander van Kaathoven

Houdt van een snelle, efficiënte aanpak en denkt graag met je mee.

Tom van den Bergh

Onze tekenaar die houdt van een uitdaging.

afbeelding

Wat Techwood biedt

Wij gaan voor perfectie. En we denken graag mee hoe het net anders kan. We zoeken een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of the box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken.

Ervaren en enthousiaste mensen – Wij werken met ervaren mensen op verschillende disciplines – van bouwkundige tot hele creatieve mensen. Mensen die van niets, iets kunnen maken. Wat wij maken doen wij goed en niet half. Dat is waar wij uitdaging in vinden

Houtkwaliteit – Wij leveren eikenhout en douglas van de beste kwaliteit. Het eikenhout heeft kwaliteit QPA/QP1 en geeft nagenoeg geen wan en spint. Het bijzondere aan ons eikenhout is dat het maatvast is. Hierdoor passen onze houtconstructies met minimale aanpassingen, wat zorgt voor een snelle montage op de locatie. Wat wij anders doen dan veel andere zagerijen is dat wij douglas hout leveren dat uit het hart gezaagd is (in plaats van met het hart in het midden). Hierdoor scheurt het hout minder

kleine-image grote-image

Top houtkwaliteit

Wij leveren eikenhout en douglas van de beste kwaliteit. Het eikenhout heeft kwaliteit QPA/QP1 en geeft nagenoeg geen wan en spint. Het bijzondere aan ons eikenhout is dat het maatvast is. Hierdoor passen onze houtconstructies met minimale aanpassingen, wat zorgt voor een snelle montage op de locatie. Wat wij anders doen dan veel andere zagerijen is dat wij douglas hout leveren dat uit het hart gezaagd is (in plaats van met het hart in het midden). Hierdoor scheurt het hout minder.

Techwood inspiratie

Projecten waar we trots op zijn

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Vraag hem gratis aan.

Download brochure Contact opnemen