Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Houtbouwers

Het maken van een eiken of douglas gebinten constructie, bijgebouw of veranda met traditionele verbindingen zoals pengat en zwaluwstaart is een tijdrovende klus. Maar niet voor onze CNC-machines. Gedreven door de allernieuwste CNC-technieken, frezen, kepen en schaven ze jouw delen in een handomdraai. Op basis van het aangeleverde ontwerp of schets produceren wij de onderdelen snel, voordelig en perfect op maat voor een snelle montage.

Wat Techwood voor jou kan betekenen

afbeelding

Techwood ontzorgt je volledig op het gebied van machinale houtbewerking.

Onze hightech CNC-machines produceren nauwkeuriger, maatvaster, sneller en goedkoper dan mensen. 4 Goede redenen om je maatwerk houten constructie en delen door ons te laten produceren.

Techwood maakt alle traditionele houtverbindingen.

Lever je eigen hout aan of laat je volledig ontzorgen. We bestellen het gewenste hout, helpen je met de werktekening, produceren alle delen en stellen een genummerd bouwpakket voor je samen.

Onze 6-assige CNC-machine is een echte alleskunner. Wat jij kan bedenken en we vervolgens kunnen tekenen, kan onze unieke CNC-alleskunner maken. Techwood vervaardigt delen van alle houtsoorten, waaronder: eiken, douglas, meranti, gelamineerd vuren, gelamineerd lariks.

Wij helpen je graag met het ontwerp, we combineren onze kennis en ervaring om gedurende het project niet voor verrassingen te komen staan. Techwood heeft eigen 3d-tekensoftware en gespecialiseerde tekenaars.

Wat Techwood je biedt

Houten gebinten constructies

Houten gebinten worden vaak vervaardigd uit eiken of douglas. Techwood levert de constructie als bouwpakket inclusief bevestigingsmiddelen op de gewenste locatie af. Wij denken graag constructief mee en delen kennis en ervaring op het gebied van machinale houtbewerking en maatwerk houtconstructies. Tevens verzorgen we graag het complete ontwerp met de bijbehorende technische tekeningen als je daar geen tijd of de juiste software voor hebt.Ā Lees verder Ā»

image
kleine-image grote-image

Vuren constructiehout

Handen op de bouw te kort? Tijdelijke piek op te vangen? Of zet je jouw (gespecialiseerde) timmerman liever in waarvoor je hem hebt aangenomen? Snappen we. Muurplaten, gordingen, slapers, hoekkepers en kilkepers. Wij leveren dergelijke constructies compleet met halfhoutsverbindingen, liplassen, haaklassen en indien mogelijk met zwaluwstaartverbindingen voor een snellere montage. Maatnauwkeurig, snel, in grote series of per stuk en altijd voordelig. Lees verder Ā» Maar denk bijvoorbeeld ook aan gelamineerde spanten en houten onderdelen en elementen.

Projecten waar we trots op zijn

Techwood inspiratie

brochure

AllesĀ over onze werkwijze,Ā projecten, enĀ meer leesĀ jeĀ terug inĀ onze brochure. Vraag hemĀ gratis aan.

Download onze brochure Contact opnemen