Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Hovenier en tuincentrum

Techwood produceert, ook onder eigen label, maatnauwkeurige totaalpakketten voor de hovenier en het professionele tuincentrum. Denk hierbij aan tuinhuisjes, verandaā€™s, carports, vlonders en kapschuren. Snel, efficiĆ«nt en voordelig! Grote serie of een enkel maatwerk project? Geen probleem! Wat jij (of wij samen indien je niet over de juiste tekensoftware beschikt) kunt tekenen, kunnen onze machines maken.

Wat kan Techwood voor jou betekenen

afbeelding

Onze hightech CNC- machines worden gestuurd door de allerlaatste CNC-technieken en -software. In een handomdraai produceren ze jouw delen of complete houten bouwpakket.

Techwood produceert sneller en goedkoper dan mensenhanden. Het is daardoor aantrekkelijk om ons de houtbewerkingen uit te laten voeren.

En niet alleen financieel aantrekkelijk, onze machines zijn uiterst maatnauwkeurig. Of je nu een serie van 100 wenst of een enkel maatwerk deel. Alle delen zijn identiek en tot op de millimeter nauwkeurig.

Ook voor traditionele houtverbindingen draaien wij onze hand niet om. Gatpen- of zwaluwstaart verbinding? Onze machines maken ze!

De mogelijkheden van onze 6-assige CNC-machine zijn nagenoeg eindeloos. Wat jij (met je klant) kunt bedenken, kunnen wij (tekenen en) maken!

Wat Techwood je biedt

Bij Techwood kun je met alle houtsoorten terecht, of je kunt bij ons alle denkbare houtsoorten bestellen, bijvoorbeeld: eiken, douglas, meranti, gelamineerd vuren, gelamineerd lariks.

Wij helpen graag met het ontwerp. Onze eigen 3d-tekensoftware en gespecialiseerde tekenaars staan voor je klaar.

Techwood produceert zelfs een interessant geprijsd alternatief onder eigen label!

Houten gebinten constructies

Houten gebinten worden vaak vervaardigd uit eiken of douglas. En niet voor niets, naast de rustieke look zijn eiken en douglas gebinten erg sterk. Wij leveren de constructie als compleet houten bouwpakket. Netjes genummerd voor een snelle montage, inclusief bevestigingsmiddelen en afgeleverd op locatie. Vraag onze specialisten om input, zij denken graag constructief mee en verzorgen indien gewenst samen het complete ontwerp, inclusief bijbehorende technische tekeningen.Ā Lees verder Ā»

image
kleine-image grote-image

Volledige ontzorging bij montage

Techwood ontzorgt graag. Zo leveren wij technische tekeningen, detailberekeningen, bewerkt hout, bevestigingsmiddelen en stalen voetsteunen aan met een duidelijke omschrijving voor een efficiƫnte montage. Wist je dat wij de meeste houtconstructies ook zelf monteren? Vind je het zelf te leuk om dit werk uit handen te geven, maar heb je geen ervaring? Onze mensen ondersteunen graag bij de montage! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Projecten waar we trots op zijn

Techwood inspiratie

brochure

AllesĀ over onze werkwijze,Ā projecten, enĀ meer leesĀ jeĀ terug inĀ onze brochure. Vraag hemĀ gratis aan.

Download onze brochure Contact opnemen