Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Handige zelfbouwer

Zelf thuis aan de gang met je nieuwe serre, veranda, overkapping, tuinhuis of carport? Ook de handige zelfbouwer is bij ons van harte welkom. We bespreken samen je idee en indien gewenst maken we een nauwkeurige werktekening zodat onze CNC-machines alle delen maatnauwkeurig, snel en voordelig voor je produceren. Wel zo handig dat je tijdens de montage niet voor verrassingen komt te staan door onnauwkeurigheden of meet- of tekenfoutjes.

Maatwerk houten bouwpakket

afbeelding

Voor onze 6-assige CNC-machine is alles mogelijk, wat wij samen kunnen bedenken en tekenen, kan deze veelzijdige krachtpatser maken. We ontzorgen je graag op alle vlakken, dat houdt dus ook in dat je ons het hout naar keuze kunt laten bestellen. Denk bijvoorbeeld aan: eiken, douglas, meranti, gelamineerd vuren, gelamineerd lariks. Geen op- en neer gerijd met volle aanhangwagens en een zoektocht naar een betrouwbare houtleverancier. Dat werk doen wij voor jou. Wij helpen je graag met het uitwerken van je idee.

Plan een afspraak in met een van onze tekenaars, zij beschikken over professionele 3d-tekensoftware en vertellen je graag meer over de nagenoeg eindeloze mogelijkheden van ons uniek machinepark. Zijn jullie het eens? Dan leveren we jouw ontwerp als een houten bouwpakket bij je thuis. Alle delen zijn netjes genummerd zodat je vervolgens eenvoudig alles monteert.

Wat Techwood voor jou kan betekenen

Houten constructies worden vaak vervaardigd uit eiken of douglas, maar alle denkbare houtsoorten zijn leverbaar. Wij hebben in de loop der jaren ruime ervaring en kennis opgedaan op het gebied van het ontwerpen en produceren van de meest uiteenlopende houten constructies. We denken graag in de beginfase met je mee, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan tijdens de montage. Samen verzorgen we het complete ontwerp met de bijbehorende technische tekeningen. Lees verder »

image
kleine-image grote-image

Volledige ontzorging bij montage

Techwood ontzorgt graag. Zo leveren wij technische tekeningen, detailberekeningen, bewerkt hout, bevestigingsmiddelen en stalen voetsteunen aan met een duidelijke omschrijving voor een efficiënte montage. Wist je dat wij de meeste houtconstructies ook zelf monteren? Vind je het zelf te leuk om dit werk uit handen te geven, maar heb je geen ervaring? Onze mensen ondersteunen graag bij de montage! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Projecten waar we trots op zijn

Techwood inspiratie

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Vraag hem gratis aan.

Download onze brochure Contact opnemen