Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Houten schuur op maat

Kom jij ruimte tekort voor jouw gereedschap en andere spullen? Dan biedt een houten schuur op maat dé ideale oplossing voor jou. Zo kun jij jouw spullen altijd netjes opbergen. 

We leggen je graag alles uit over de voordelen van een houten schuur op maat. We vertellen je uit welke houtsoorten je kan kiezen en met welke kosten je rekening moet houden. Op die manier ben jij perfect voorbereid voor de aankoop van jouw droomschuur.  

Houten schuur op maat voor meer opbergruimte

Een houten schuur op maat biedt extra opbergruimte voor jouw gereedschap, tuinmeubelen en andere spullen. De mogelijkheden voor een houten schuur op maat zijn eindeloos. Zo zijn er diverse mogelijkheden in dakbedekking. Ook kun je kiezen uit verschillende houtsoorten en kleuren. Het is daarnaast mogelijk om je houten schuur later nog uit te breiden met bijvoorbeeld een overkapping. 

Welke houtsoort voor jouw houten schuur op maat?

Wil jij een houten schuur op maat laten maken? Dan heb je keuze uit diverse houtsoorten. Techwood neemt graag drie verschillende houtsoorten met je door: douglas, eikenhout en hardhout.  

Douglas schuur

Douglas is een houtsoort dat zeer sterk en duurzaam is. Het is ook goed bestand tegen vocht. Dit maakt douglas een geschikte houtsoort voor jouw houten schuur op maat. Door de natuurlijke hoge duurzaamheid van het hout is er geen chemische behandeling nodig. Omdat het hout goed bewerkbaar is kun je er een unieke schuur mee realiseren. 

Eikenhouten schuur

De volgende optie voor jouw houten schuur op maat is eikenhout. Eikenhout is misschien wel de populairste houtsoort. Het wordt gebruikt voor allerlei toepassingen, ook voor schuren. Eikenhout is afkomstig van de eikenboom. Eikenhout heeft een warme kleur waardoor je direct kan profiteren van een mooie uitstraling. De kleuren variëren van lichtgeel tot donkerbruin.  

Eikenhout is wel iets gevoeliger voor vocht. Het is dus belangrijk dat je het materiaal goed behandelt. Een eikenhouten schuur op maat ziet er prachtig uit. Echter moet het wel regelmatig onderhouden worden. Deze houtsoort is dus voornamelijk geschikt voor een wat kleinere houten schuur op maat. Dit vergt namelijk minder onderhoud dan een grote eiken kapschuur.

Hardhouten schuur

Hardhout is afkomstig van loofbomen uit de tropen. Het hout is van nature erg sterk en het kan volledig onbewerkt gebruikt worden voor jouw houten schuur op maat. De kleur van hardhout is over het algemeen wat donkerder dan die van de andere houtsoorten. Het hout heeft een zware en dichte structuur. Let er wel op dat de prijzen voor hardhout flink kunnen oplopen. Het is namelijk wel de duurste houtsoort voor jouw houten schuur op maat. Hier staat wel tegenover dat hardhout gemakkelijk 25 jaar meegaat.  

Volledig zelf samenstellen en later uitbreiden

Een houten schuur op maat biedt diverse voordelen. Om te beginnen kun je jouw schuur volledig zelf samenstellen. Je bepaalt zelf het type schuur, de afmetingen, de houtsoort en de eventuele extra’s zoals ramen. Bij een prefab schuur heb je deze mogelijkheid niet. In dat geval kies je voor een standaardmodel met standaardafmetingen. Je schaft geen uniek product aan. Een houten schuur op maat past dus altijd perfect in jouw tuin. 

Daarnaast heb je tal van mogelijkheden om je houten schuur op maat later uit te breiden. Wil je van je tuin blijven genieten wanneer het regent? Dan zou je jouw schuur altijd uit kunnen breiden met een houten overkapping. Het is zelfs mogelijk om het dak van jouw schuur te voorzien van zonnepanelen! 

Houten schuur op maat zelf bouwen met uitgebreid bouwpakket

Wil jij zelf aan de slag gaan met het bouwen van jouw houten schuur op maat? Geen probleem! Jouw houten schuur op maat kan namelijk geleverd worden in een handig bouwpakket. Alle onderdelen worden genummerd en er wordt een duidelijke bouwbeschrijving meegeleverd. Hierdoor wordt het bouwen van jouw houten schuur op maat een stuk makkelijker. 

Wat kost een houten schuur op maat?

Heb jij interesse in een houten schuur op maat? Dan rest er waarschijnlijk nog één belangrijke vraag: ‘met welke kosten moet er rekening gehouden worden?’. Techwood levert 100% maatwerk. Daarom werken wij niet met een vaste prijslijst voor een houten schuur op maat. Wel ben je bij ons altijd verzekerd van scherpe prijzen. Wij beschikken namelijk over een innovatief CNC-machinepark 

In ons machinepark kunnen wij ontzettend snel en nauwkeurig aan de slag met jouw houten schuur op maat. En dat zie je terug in de prijzen. Kunnen wij dan helemaal niets zeggen over de kosten voor jouw project? Zeker wel! Neem gerust contact met ons op. Aan de hand van jouw wensen kunnen wij een prijsindicatie geven voor jouw houten schuur op maat 

Techwood is dé specialist voor jouw houten schuur op maat

Ben jij op zoek naar dé ideale specialist voor jouw houten schuur op maat? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij streven naar niets minder dan perfectie. Een houten schuur op maat is bij Techwood van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Esthetisch én constructief. Door out of the  box te denken en altijd een oog voor detail te hebben, maken wij het verschil.  

Wil jij een prijsindicatie ontvangen voor jouw houten schuur op maat? Heb je nog vragen? Of wil je graag kennismaken met een van onze vakspecialisten? Neem dan gerust contact met ons op!  

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen