Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Eikenhouten veranda op maat

Wil jij heerlijk genieten van een prachtige eikenhouten veranda? Maar ben je nog op zoek naar de ideale specialist voor jouw project? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres! 

Wij zetten de meest innovatieve CNC-technieken in om snel en nauwkeurig aan de slag te gaan met jouw eikenhouten veranda. Maar wat zijn¬†precies¬†de voordelen van eikenhout voor jouw veranda? Welke kosten komen erbij kijken? En waarom is¬†Techwood¬†d√© specialist op het gebied van eikenhouten veranda’s?

 De voordelen van eikenhout voor jouw veranda

Eikenhout is hardhout. Dit maakt een veranda gemaakt van eikenhout bijzonder sterk. Het gaat jarenlang mee zonder te slijten. Daarnaast zal de eikenhouten veranda niet snel schade oplopen door stoten, botsingen of weersomstandigheden. Dit maakt eikenhout ontzettend duurzaam.

Eikenhout heeft een harde kwaliteit, maar toch is het verassend makkelijk bewerkbaar en breed inzetbaar. Omdat eikenhout zo duurzaam is, heb je er voor een lange periode geen omkijken naar. Je hoeft dan ook geen regulier onderhoud te plegen. Enorm handig! Maar is eikenhout de enige materiaalkeuze voor jouw veranda?

 Eikenhout of douglashout gebruiken voor je veranda?

Je kan natuurlijk kiezen voor een eikenhouten veranda, maar er zijn meer mogelijkheden qua materiaal. Zo kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor douglashout. Beide houtsoorten zijn geschikt voor een veranda. Jouw smaak bepaalt eigenlijk welke houtsoort het beste bij je past.

Eikenhout is iets duurzamer dan douglashout. Eikenhout is een wat zwaarder materiaal en heeft van nature een wat luxere uitstraling. Het voordeel van douglashout is dat het nog iets makkelijker bewerkbaar is en het is een goedkopere houtsoort.

 Een eikenhouten veranda van het beste eikenhout bij Techwood

Ben jij van plan een eikenhouten veranda te plaatsen en heb jij al helemaal in je hoofd hoe het eruit moet komen te zien? Of wil je juist advies ontvangen over jouw toekomstige eikenhouten veranda? Kom dan met een idee of ontwerp naar ons toe. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Geen opdracht is ons te gek. De grenzen liggen bij de creativiteit van de architect!

Uiteraard zijn wij enorm fan van het gebruik van eikenhout voor veranda’s. Het is een ontzettend duurzaam materiaal en het is makkelijk bewerkbaar.¬†Wij maken alleen gebruik van¬†het¬†allerbeste eikenhout¬†omdat wij de kwaliteit van jouw eikenhouten veranda ontzettend belangrijk vinden.

 Wat kost een eikenhouten veranda?

Techwood¬†levert altijd maatwerk. Daarom werken wij niet met een vaste prijslijst¬†voor eikenhouten veranda’s. Wel¬†ben¬†je¬†bij ons altijd¬†verzekerd¬†van de scherpste prijzen.¬†Waarom? Omdat wij werken met de nieuwste¬†CNC-technieken¬†in¬†ons machinepark. Hierdoor werken wij ontzettend nauwkeurig en snel. Dit werkt uiteraard kosteneffici√ęnt.¬†Wil jij graag een kostenindicatie ontvangen voor jouw eikenhouten veranda? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Een eikenhouten veranda van Techwood

Ben jij op zoek naar dé specialist voor jouw eikenhouten veranda? Of heb je interesse in een eiken kapschuur? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij gaan voor perfectie. En we denken graag mee hoe het anders kan. We zoeken een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken. Wil jij een kostenindicatie ontvangen voor jouw eikenhouten veranda? Of wil je graag kennismaken met onze specialisten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We leggen je graag alle mogelijkheden uit voor een mooie samenwerking!

brochure

Alles over onze werkwijze, projecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen