Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Eiken poolhouse

Een zwembad in de tuin is natuurlijk heerlijk. Om hier optimaal van te profiteren kun je een eiken poolhouse laten maken.

Een eiken poolhouse is dé perfecte aanvulling op je zwembad. Ideaal om te benutten als lounge-, wellness– of doucheruimte. Ook leent een eiken poolhouse zich uitstekend om spullen in op te bergen.  

Techwood is dé specialist op het gebied van houten bijgebouwen, waaronder eiken poolhouses. De mogelijkheden met een poolhouse zijn eindeloos. Daarom geven wij jou graag een overzicht van de mogelijkheden, de voordelen en de kosten voor een eiken poolhouse 

Waarom kiezen voor een eiken poolhouse?

Een eiken poolhouse is de perfecte aanvulling op jouw zwembad in de tuin. Het biedt namelijk ontzetten veel voordelen. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor jou op een rij gezet: 

Keuze uit verschillende soorten daken

Wanneer je een eiken poolhouse gaat aanschaffen is het verstandig om na te denken over de afwerking van het dak. Er zijn met eikenhout twee soorten daken te realiseren: een plat dak of een hellend dak. Beide soorten daken nemen weer andere eigenschappen met zich mee.

Eiken poolhouse met plat dak

Een plat dak staat prachtig op een moderne of klassieke poolhouse. Het platte dak wordt uiteraard waterdicht afgewerkt. Het voordeel van een plat dak is dat deze later altijd nog doorgetrokken kan worden om bijvoorbeeld een terras in de schaduw te creëren. In dat geval biedt het platte dak als zonwering.  

Eiken poolhouse met hellend dak

De andere optie voor jouw eiken poolhouse is een hellend dak. Een hellend dak is in diverse soorten mogelijk. Voorbeelden hiervan zijn een puntdak en een zadeldak. Dit ziet er vooral prachtig uit wanneer je een landelijke eiken poolhouse wilt realiseren.  

De mogelijkheden om je eiken poolhouse uit te breiden

Een eiken poolhouse biedt veel mogelijkheden. Denk aan het creëren van extra opbergruimte of extra wellness faciliteiten. Echter kun je nog veel meer met een poolhouse: deze kun je op een later moment altijd uitbreiden! Zo krijgt jouw poolhouse meerdere functies. 

Trek het dak van jouw eiken poolhouse door en realiseer een overdekt terras of carport. Daarnaast is het mogelijk om een buitenkeuken of zitlounge te plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos. De grens ligt bij jouw creativiteit. 

Tarieven voor een eiken poolhouse

Ben jij geïnteresseerd in het kopen van een eiken poolhouse? Dan rest er waarschijnlijk nog één belangrijke vraag: met welke kosten moet je rekening houden? Techwood levert 100% maatwerk. Daarom werken we niet met een vaste prijslijst voor eiken poolhouses. Wel ben je verzekerd van enorm scherpe prijzen. Wij beschikken namelijk over een innovatief CNC-machinepark waarin wij ontzettend snel en nauwkeurig aan de slag kunnen met jouw poolhouse. Dit zie je dan ook terug in onze prijzen.  

Kan Techwood dan helemaal niets zeggen over de uiteindelijke kosten? Zeker wel! Aan de hand van jouw wensen kunnen wij een prijsindicatie geven. Dus wil je graag een prijsindicatie ontvangen voor jouw eiken poolhouseNeem dan gerust contact met ons op! 

Eiken poolhouse van Techwood

Ben jij op zoek naar dé ideale specialist voor jouw eiken poolhouse? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij streven naar niets minder dan perfectie. En we denken graag met je mee hoe het net anders kan. We zoeken een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of the box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken.  

Heb jij nog vragen? Of wil je graag een prijsindicatie ontvangen voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden voor een mooie samenwerking.

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen