Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Houten bijgebouwen

Wil jij heerlijk genieten van het buitenleven met een houten overkapping? Of lijkt het je fantastisch om een houten schuur in je tuin te hebben waar je al jouw gereedschap in op kan bergen?

Dan ben je bij Techwood¬†aan het juiste adres.¬†Techwood¬†maakt¬†houten bijgebouwen van de allerbeste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Denk aan houten carports, veranda’s, schuren etc. Hoe we dat doen? En wat je van ons kan verwachten? Dat leggen we graag aan je uit.¬†

Stijlvolle houten bijgebouwen van Techwood

Techwood is dé specialist op het gebied van houten bijgebouwen. Of je nu op zoek bent naar een houten carport of een veranda: je bent bij Techwood aan het juiste adres. Naast standaardafmetingen bieden wij ook houten bijgebouwen op maat en kant-en-klare kits.  

Het voordeel van houten bijgebouwen op maat is dat je deze helemaal eigen kunt maken. Jij bepaalt de afmetingen, houtsoorten en afwerkingen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wenst: vrijwel alles is mogelijk! Met een kant-en-klare kit kun jij jouw houten bijgebouwen zelf in elkaar zetten. Dit is ideaal voor de handige doe-het-zelver. Ieder onderdeel is genummerd en de montage-instructies worden altijd meegeleverd. Dit zorgt voor een eenvoudige opbouw. 

Alle houten bijgebouwen worden in ons CNC-machinepark gerealiseerd. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend hout van de allerbeste kwaliteit en we verzekeren je van een hoogwaardige afwerking. Welke soorten houten bijgebouwen kan Techwoord eigenlijk realiseren? 

Diverse soorten houten bijgebouwen

Wil jij extra genieten van het buitenleven met een houten overkapping? Of wil jij jouw auto beschermen tegen vuil met een prachtige houten carport? De mogelijkheden van houten bijgebouwen zijn eindeloos bij Techwood. Laten we de populairste houten bijgebouwen met je doornemen. 

Houten overkapping

Een houten overkapping biedt ontzettend veel voordelen. Heerlijk van het zonnetje genieten of droog zitten terwijl het buiten regent? Een houten overkapping is een verrijking van je tuin.

Houten carport

Zit jouw auto ook altijd onder het stof, vuil of bladeren? Ben jij er klaar mee om iedere week naar de wasstraat te gaan? Dan biedt een houten carport de ideale oplossing voor jou. Met dit houten bijgebouw krijgt vuil geen kans meer om bij je auto te komen.

Houten tuinhuis

Met een¬†houten tuinhuis¬†cre√ęer¬†je een unieke plek in je tuin. De mogelijkheden van een houten tuinhuis zijn eindeloos. Het is onder andere geschikt voor een atelier,¬†mancave¬†of kantoorruimte!

Houten veranda

Techwood¬†maakt sterke¬†houten veranda’s. Onze veranda’s gaan jarenlang mee zonder te slijten. Wil jij heerlijk ontspannen in je tuin zonder dat je rekening hoeft te houden met de diverse weersomstandigheden? Dan is een veranda het ideale houten bijgebouw voor jou. Dit houten bijgebouw geeft ook nog eens een prachtige uitstraling aan jouw tuin.

Houten poolhouse

Een houten poolhouse geeft een extra dimensie aan je tuin. Een poolhouse biedt een hoop ruimte voor bijvoorbeeld ligbedden, een douche, een sauna, een jacuzzi etc. Ook is een poolhouse ideaal geschikt als berging of kleedruimte. De mogelijkheden van dit houten bijgebouw zijn eindeloos.

Kosten voor houten bijgebouwen

Techwood levert altijd 100% maatwerk. Daarom werken wij niet met een vaste prijslijst voor houten bijgebouwen. Wel ben je bij ons verzekerd van scherpe prijzen. Wij werken namelijk aan jouw houten bijgebouwen in ons CNC-machinepark. Dankzij de CNC-techniek die onze machines gebruiken is het resultaat tot op de millimeter nauwkeurig. 

In ons machinepark kunnen wij enorm snel en nauwkeurig aan de slag met jouw houten bijgebouwen. Dat zie je dan ook terug in onze prijzen. Kunnen wij dan helemaal niets zeggen over de kosten voor jouw houten bijgebouw? Zeker wel! Neem gerust contact met ons op voor een prijsindicatie. Aan de hand van jouw wensen kunnen wij goed inschatten met welke kosten je rekening kunt houden.  

Geniet van het buitenleven met houten bijgebouwen

Techwood is dé ideale specialist voor diverse houten bijgebouwen. Wij streven naar niets minder dan perfectie. Onze houtconstructies zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit: esthetisch én constructief. Door out of box te denken en altijd een oog voor detail te hebben maken wij het verschil.  

Heb jij nog vragen over houten bijgebouwen? Zou je graag een prijsindicatie ontvangen voor jouw project? Of wil je kennismaken met een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor een mooie samenwerking! 

brochure

Alles over onze werkwijze, projecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen