Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Douglas houtbouw

Douglas houtbouw biedt eindeloze mogelijkheden voor iedereen met een passie voor bouwen en ontwerpen.

Van charmante tuinhuizen tot indrukwekkende houten woningen. Douglas houtbouw biedt eindeloze mogelijkheden voor iedereen met een passie voor bouwen en ontwerpen. We vertellen je meer over de voordelen van douglas hout en wat je hiermee allemaal kunt realiseren. Douglas houtbouw is niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar het biedt ook een unieke esthetische kwaliteit die jouw project tot leven zal brengen. 

 

Dit zijn de belangrijkste voordelen van douglas hout 

Douglas hout biedt verschillende voordelen ten opzichte van de andere houtsoorten. Hieronder nemen we de belangrijkste voordelen met je door: 

 

 

 

 

 

Wat zijn de mogelijkheden van douglas houtbouw? 

Door de veelzijdigheid van het materiaal kun je ontzettend veel projecten realiseren met douglas houtbouw. Denk aan een carport, luxe tuinhuis, gastenverblijf, overkapping, veranda, tuinberging en zelfs een volledige woning. 

 

Techwood levert douglas hout van de beste kwaliteit. Wat wij anders doen dan veel andere zagerijen is dat wij douglas hout regelen dat uit het hart gezaagd is (in plaats van met het hart in het midden). Hierdoor scheurt het hout minder. 

 

Wat kost douglas houtbouw? 

Techwood levert 100% maatwerk. Daarom werken wij niet met een vaste prijslijst voor douglas houtbouw. Wel ben je bij ons verzekerd van zeer scherpe prijzen. Dat komt omdat wij het hout bewerken in ons CNC-machinepark. Hierdoor werken wij enorm snel en nauwkeurig en dit werkt natuurlijk zeer kostenefficiënt. En dat zie je terug in onze prijzen. 

 

Wil je weten wat je kwijt bent voor jouw project? Op basis van jouw wensen kunnen we een prijsindicatie maken voor jouw project. Neem hiervoor gerust contact met ons op. 

 

Volledig ontzorgd van A tot Z 

Wij ontzorgen graag. Zo leveren we detailberekeningen, het bewerkte hout en de bevestigingsmaterialen met een duidelijke omschrijving voor een efficiënte montage. Wist je dat wij de meeste houtconstructies ook zelf monteren? Op die manier ontzorgt Techwood je helemaal van A tot Z. Van ontwerpfase tot montage. 

 

Douglas houtbouw voor Techwood 

Je bent nu op de hoogte van de mogelijkheden op het gebied van douglas houtbouw. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten maken graag tijd vrij om jou te adviseren.

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen