Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Houten tuinhuis op maat laten maken

Wil jij een unieke plek in de tuin creëren? Bijvoorbeeld voor een kantoorruimte, atelier of mancave? Dan is een houten tuinhuis op maat ideaal voor jou. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Techwood tovert jouw droomideeën om in een houten tuinhuis op maat. In dit artikel vertellen we je waar je aan moet denken wanneer je een houten tuinhuis op maat wil laten maken.  

Techwood is dé specialist voor jouw houten tuinhuis op maat 

Een houten tuinhuis op maat laten maken vraagt om vakmanschap. En precies daarvoor ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met hout van de allerbeste kwaliteit. Jouw houten tuinhuis op maat maken wij in ons machinepark. In dit machinepark beschikken wij over de meest innovatie CNC-houtbewerkingsmachines. Hiermee kunnen wij enorm snel en efficiënt aan de slag gaan met jouw houten tuinhuis op maat. En dat zie je terug in onze vriendelijke prijzen.

Keuze in houtsoort en isolatie 

Het grote voordeel van een houten tuinhuis op maat is dat je alles naar eigen wens kunt laten maken. Zo kun je bij het ontwerpen zelf kiezen voor het soort hout. Ga je voor kwalitatief eikenhout of toch liever voor het duurzame douglashout? De beste keuze is afhankelijk van je wensen en de functie van jouw houten tuinhuis op maat. Wij staan uiteraard altijd klaar om jou hierin te adviseren. 

Verder is het verstandig om na te denken over de isolatie van jouw houten tuinhuis op maat. Een geïsoleerd tuinhuis valt namelijk ook onder de mogelijkheden! Wanneer je jouw houten tuinhuis op maat als opbergruimte gebruikt is dit wellicht overbodigAls je het gebruikt als extra woonruimte, kantoor of mancave kan dit uiteraard wel een interessante optie zijn.  

Ieder dak heeft een geheel eigen uitstraling 

De volgende keuze voor jouw houten tuinhuis op maat gaat over het dak. Want wat voor soort dak wil je? Ieder soort dak zorgt weer voor een geheel andere uitstraling. We zullen de verschillende soorten daken met je doornemen: 

Prefab of houten tuinhuis op maat? 

Naast een tuinhuis op maat kun je natuurlijk ook voor een prefab tuinhuis kiezen. Het voordeel aan een prefab tuinhuis is dat deze goedkoper is. Ga jij akkoord met een standaard tuinhuis? Dan is dit dus ook een interessante optie voor jou. Schaf jij liever een uniek product aan? Waarbij je helemaal zelf kan samenstellen hoe het eruit moet komen te zien en welke functies het moet hebben? Dan is een houten tuinhuis op maat écht iets voor jou.  

Houten tuinhuis op maat laten maken door Techwood 

Ben jij op zoek naar dé specialist voor jouw houten tuinhuis op maat? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij gaan voor perfectie. En we denken graag met je mee hoe het net anders kan. We zoeken een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of the box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken.  

Heb jij nog vragen? Of wil je graag een prijsindicatie ontvangen voor jouw houten tuinhuis op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor een mooie samenwerking. 

Overigens kun je ook bij ons terecht voor de realisatie van andere houten bijgebouwen. Denk aan een veldschuur, carport, poolhouse, gastenverblijf of overkapping.

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen