Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Houten gastverblijf bouwen?

Bied jouw vrienden en familie een unieke overnachting of start je eigen bed & breakfast.

Heb jij regelmatig gasten over de vloer? Hoe gaaf is het dan als je hen een unieke overnachting kan bieden in jouw eigen luxe gastenverblijf? Bij Techwood zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga jij voor een gastenverblijf op maat? Of kies je liever voor een standaarduitvoering? Wij vertellen je alles wat je moet weten over het bouwen van een houten gastenverblijf.  

 

Waarom een houten gastenverblijf bouwen? 

Bouw een gastenverblijf om jouw eigen gasten een prettig verblijf te bieden naast je eigen woning. Je behoudt hierdoor je eigen ruimte en privacy, terwijl je een speciale plek creëert voor je familie en vrienden. Wanneer er geen gasten zijn zou je het gastenverblijf kunnen inrichten als tuinhuis of tuinkantoor. Dit is overigens niet de enige optie met jouw gastenverblijf. 

 

Heb jij er altijd al van gedroomd om te starten met je eigen bed & breakfast? Dan biedt het bouwen van een houten gastenverblijf dé ideale uitkomst. Techwood realiseert jouw gastenverblijf in houtskeletbouw. Dit wil zeggen dat we jouw gastenverblijf in aanzienlijk korte tijd kunnen bouwen.  

 

Gastenverblijf op maat of prefab? 

Techwood kan het gastenverblijf op maat ontwerpen en bouwen. Je hebt dan een uniek gastenverblijf dat niemand anders in Nederland of België heeft. Het bouwen van een gastenverblijf op maat is vooral ideaal als je specifieke wensen hebt op het gebied van afmetingen, comfort of vorm. 

 

Wil jij snel genieten van jouw gastenverblijf? Dan is het ook mogelijk om uit verschillende basismodellen te kiezen. Je bent dan wel beperkt in de afmetingen en afwerkingen, maar je hebt nog steeds diverse keuzes.  

 

Zelf aan de slag met een houten gastenverblijf bouwen 

Ben jij een handig persoon en vind je het veel te leuk om het bouwen van je gastenverblijf uit handen te geven? Ga dan zelf aan de slag met het bouwen van je gastenverblijf! We leveren de materialen voor jouw gastenverblijf dan in een handig bouwpakket bij jou thuis. Wij kunnen jou overigens ook ondersteunen bij het bouwen van jouw gastenverblijf. 

 

Heb je een vergunning nodig om een gastenverblijf te bouwen? 

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig voor het bouwen van een houten gastenverblijf in jouw tuin. Er zijn echter wel een aantal regels waar je aan moet voldoen. Dit gaat bijvoorbeeld over een bepaald maximaal percentage van jouw grond dat bebouwd mag worden. Controleer voordat je een gastenverblijf gaat bouwen altijd goed of je een vergunning nodig hebt.  

 

Houten gastenverblijf bouwen met Techwood 

Wil jij een uniek houten gastenverblijf bouwen? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij streven naar niets minder dan perfectie. Onze houtconstructies zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Door out of the box te denken en altijd een oog voor detail te hebben, maken wij het verschil. 

 

Wil jij graag kennismaken met een van onze specialisten? Of wil je een prijsindicatie ontvangen voor het bouwen van jouw houten gastenverblijf? Neem dan gerust contact met ons op! 

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen