Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Houten overkapping op maat

Heerlijk genieten van het zonnetje of droog zitten terwijl het buiten regent? Met een houten overkapping op maat cre√ęer je een verrijking van je tuin.

Een houten overkapping op maat neemt vele voordelen met zich mee. Wij¬†gebruiken uitsluitend hout van de allerbeste kwaliteit. Daarnaast ben je bij Techwood altijd zeker van een uitstekende kwaliteit. Dit komt omdat wij snel en nauwkeurig aan de slag kunnen met jouw houten overkapping op maat in ons innovatieve CNC-machinepark.¬†Dit werkt natuurlijk erg kosteneffici√ęnt.¬†We vertellen je alles wat je moet weten over¬†een houten overkapping op maat.¬†

De mogelijkheden van een houten overkapping op maat zijn eindeloos 

Ben jij op zoek naar dé specialist voor jouw houten overkapping op maat? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij realiseren de houten overkapping van je dromen. Omdat wij 100% maatwerk leveren, heb jij alle touwtjes zelf in handen. Jij bepaalt zelf de afmetingen, de stijl en de houtsoort van je overkapping. Hierdoor kun jij de houten overkapping op maat helemaal eigen maken. 

Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos. De grens ligt bij jouw creativiteit. Uiteraard staan wij ook voor je klaar om je te adviseren over de houten overkapping op maat. We denken graag met je mee hoe het net anders kan. Zo kunnen we samen het beste resultaat neerzetten. Daarna kun jij heerlijk genieten van je houten overkapping op maat! 

De voordelen van een houten overkapping op maat 

Een houten overkapping op maat neemt verschillende voordelen met zich mee. Omdat je de overkapping op maat laat maken liggen alle keuzes in jouw handen. Hierdoor kan jij zelf de uitstraling en sfeer van de overkapping op maat bepalen. Verder kun je precies de maten kiezen die passen bij jouw tuin. Wanneer je een prefab overkapping aanschaft ben je verbonden aan vaste afmetingen. Dan kan het zo zijn dat je eigenlijk net tien centimeter meer of minder nodig hebt. Dit ziet er natuurlijk minder strak uit dan bij een houten overkapping op maat. 

Je kan zelf bepalen welke houtsoorten je gebruikt voor de houten overkapping op maat. Techwood maakt enkel gebruik van hout van de allerbeste kwaliteit. Onze specialisten denken graag mee en adviseren jou over de houten overkapping op maat. Zo zorgen we er samen voor dat het beste resultaat wordt neergezet. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden voor een mooie samenwerking te bespreken.  

Kosten voor een houten overkapping op maat 

Techwood¬†levert altijd 100% maatwerk. Dit wil zeggen dat we niet werken met een vaste prijslijst voor een houten overkapping op maat.¬†Wel ben je bij ons altijd zeker van de scherpste prijzen. We beschikken namelijk over een innovatief CNC-machinepark. Hierdoor kunnen wij ontzettend snel en nauwkeurig aan de slag met jouw houten overkapping op maat.¬†Dit werk uiteraard erg kosteneffici√ęnt en dat zie je terug in de prijzen. Wil jij graag een prijsindicatie ontvangen voor jouw¬†houten¬†overkapping op maat? Neem dan gerust contact met ons op.¬†

Op zoek naar dé specialist voor jouw houten overkapping op maat? 

Techwood is dé specialist op het gebied van hout. Dus wil jij een houten overkapping op maat laten maken? Dan kunnen wij jou helpen. We werken uitsluitend met hout van de allerbeste kwaliteit en we hanteren zeer scherpe prijzen. We gaan voor niets minder dan perfectie en denken graag met je mee hoe het net anders kan. We zoeken naar een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of the box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken.  

Wil jij meer informatie over een houten overkapping op maat? Of wil jij graag kennis maken met een van onze medewerkers? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor een mooie samenwerking!  

Andere soorten aanbouw van hout 

Techwood biedt nog veel meer dan alleen op maat gemaakte houten overkappingen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van hout. Dus wil jij een ander soort aanbouw van hout? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een eikenhouten veranda op maat, een eiken kapschuur of een tuinhuis. Omdat wij 100% maatwerk leveren zijn ook bij deze houten bijgebouwen de mogelijkheden eindeloos. Alle keuzes liggen in jouw handen, waardoor je het helemaal naar jouw stijl kan inrichten. 

Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. We helpen en adviseren je graag op het gebied van verschillende soorten houtbouw! Of check onze brochure.  

brochure

Alles over onze werkwijze, projecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen