Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Houthandel

Techwood is dé ideale houthandel voor jouw project. We leveren alle producten die nodig zijn om je project te kunnen realiseren.

Techwood is dé ideale houthandel voor jouw project. We leveren alle producten die nodig zijn om je project te kunnen realiseren. Zo leveren we naast diverse houtsoorten ook alle bouwproducten die nodig zijn om het project af te maken. Denk bijvoorbeeld aan de juiste houtverbindingen. Wij voorzien je graag van een passend advies zodat jij de juiste materialen in huis haalt. We kunnen het hout zelfs voor je op maat zagen, waardoor je direct aan de slag kunt met jouw bouwproject. 

 

Voor welke houtsoorten kun je bij ons terecht? 

Bij Techwood is het mogelijk om direct hout in diverse soorten te bestellen. Dit kan al vanaf 5m3 per bestelling. Onze houthandel voorziet klanten van de beste producten voor ieder project. Hieronder geven we een overzicht van alle houtsoorten en bijbehorende specificaties waarvoor je bij ons terecht kunt.  

 

Eiken constructiehout D24 (eventueel in FSC) 

 

Douglas C18/ C24 (eventueel in FSC) 

 

Lariks C18/ C24 (eventueel in FSC) 

 

Grenen 

 

Gelamineerd vuren en lariks 

 

Mogelijkheid tot het schaven of laten bewerken van hout 

Wil jij jouw aangekochte hout laten schaven of bewerken door de houthandel? Dat is mogelijk bij Techwood. In ons CNC-machinepark kunnen wij jouw hout volledig op maat maken. Op die manier is het zelfs mogelijk om een kant en klaar bouwpakket aan te schaffen. Wij maken alles op maat en leveren de bijbehorende materialen, jij zet de constructie in elkaar. Ideaal! 

 

Uiteraard kunnen wij de constructie ook zelf in elkaar zetten of jou ondersteunen bij deze werkzaamheden. Op die manier helpen wij jou van A tot Z bij het realiseren van jouw houten constructie. 

 

Dé houthandel voor ieder project 

Welke houtconstructie ga jij realiseren? Een houten carport, veranda, tuinhuis of misschien zelfs een hooimijt? Welk project je ook aangaat, Techwood helpt je graag met een passend advies. Wij hebben de nodige ervaring met het uitwerken van volledige bouwpakketten. We laten graag aan je zien wat de beste houtsoort is voor jouw project en hoe je het bouwwerk eventueel zelf in elkaar zet. 

 

Samen praten over jouw project? Neem gerust contact met ons op! 

 

Wat kost het hout? 

Techwood levert 100% maatwerk. Daarom werken wij niet met een vaste prijslijst voor de verschillende houtsoorten. Wel ben je bij ons verzekerd van zeer scherpe prijzen. Ook wanneer je het hout wilt laten bewerken. Wij bewerken het hout namelijk in ons innovatieve CNC-machinepark. Hierdoor werken wij enorm snel en nauwkeurig. Dit is natuurlijk zeer kostenefficiënt en dat zie je terug in onze prijzen. 

 

Wil je graag een prijsindicatie ontvangen voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

Conclusie 

Bij techwood ben je aan het juiste adres voor het bestellen van verschillende houtsoorten. Het is zelfs mogelijk om het hout direct te laten schaven of bewerken. Ook kunnen wij de bijbehorende houtverbindingen afleveren. Hulp nodig bij de montage van jouw houtconstructie? Ook daarmee kan onze houthandel jou helpen. 

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! We maken graag tijd voor een nuttig advies. 

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen