Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Prefab bijgebouw

Een prefab bijgebouw biedt een hoop voordelen ten opzichte van een op maat gemaakt bijgebouw. Het is niet alleen duurzamer en goedkoper, maar ook de bouwtijd op locatie is een stuk korter.

Wij vertellen je wat een houten prefab bijgebouw precies is, wat de voordelen zijn en met welke kosten je rekening moet houden. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan.  

Wat is een prefab bijgebouw? 

Wij houden onszelf al jaren bezig met het ontwerpen en realiseren van houten prefab bijgebouwen. Hierbij kun je denken aan stallen, garages, tuinhuizen, poolhouses, carports en nog veel meer. Uiteraard kost het maken van maatwerk bijgebouwen redelijk veel tijd en het kost de klant meer geld. Daarom hebben we een mooi alternatief: een prefab bijgebouw. 

Een prefab bijgebouw is een bijgebouw dat van tevoren in onze bouwplaats gemaakt wordt. Vervolgens wordt het geheel op locatie gemonteerd. Prefab houtbouw scheelt natuurlijk enorm veel bouwtijd op de locatie zelf. Aan een prefab bijgebouw zitten nog veel meer voordelen verbonden.  

Dit zijn de voordelen van een prefab bijgebouw 

Het grootste voordeel van een prefab bijgebouw ten opzichte van de traditionele houtbouw is dat de tijd waarin er gebouwd wordt op locatie aanzienlijk korter is. Je hebt dus minder overlast tijdens het bouwproces. Ook is een prefab bijgebouw een stuk goedkoper dan wanneer je een bijgebouw op maat laat maken.  

In de meeste gevallen is het mogelijk om een prefab bijgebouw later nog te verplaatsen. Een prefab bijgebouw is daarnaast een erg duurzame keuze.  

Veel mensen denken dat wanneer zij voor een prefab bijgebouw gaan, zij geen uniek bijgebouw¬†aanschaffen. Uiteraard heb je niet alle keuzes zelf in handen omdat je voor een prefab bijgebouw kiest. Maar je bent bij ons altijd vrij in de keuze van de afwerking van je prefab bijgebouw. Hierdoor kun jij jouw prefab bijgebouw toch helemaal eigen maken. Dat vinden wij wel zo belangrijk!¬†Nu horen we je al denken: ‚Äėwat kost zo’n prefab bijgebouw dan eigenlijk?‚Äô.¬†

Wat kost een prefab bijgebouw? 

Wij werken niet met een vaste prijslijst voor een prefab bijgebouw. We gaan eerst in overleg om de¬†mogelijkheden te bespreken en de¬†wensen van de klant te achterhalen. Aan de hand hiervan kunnen wij een¬†prijs vaststellen. Je bent bij ons wel altijd zeker van de hoogste kwaliteit. Dat komt omdat wij beschikken over een innovatief CNCmachinepark. Hierdoor kunnen wij ontzettend snel en nauwkeurig aan de slag met jouw prefab bijgebouw.¬†Dit werkt uiteraard enorm kosteneffici√ęnt en dat zie je terug in onze prijzen.¬†

Wil jij graag een kostenindicatie ontvangen voor jouw houten prefab bijgebouw? Neem dan gerust contact met ons op. Dan bespreken we de verschillende mogelijkheden en geven we je een prijsindicatie voor jouw project! 

Op zoek naar dé specialist op het gebied van houtbouw? 

Techwood is dé specialist als het gaat om houtbouw. Wij zijn dan ook enorm ervaren met het maken van houten prefab bijgebouwen. Wij gaan voor perfectie. En we denken graag met je mee hoe het anders kan. We zoeken een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of the box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken.  

Voor onze prefab bijgebouwen gebruiken wij uitsluitend het hout van de allerbeste kwaliteit. Het eikenhout heeft kwaliteit QPA/QP1 en geeft nagenoeg geen wan en spint. Het is maatvast waardoor de verschillende elementen van het prefab bijgebouw met minimale aanpassingen passen. Ons douglas hout is uit het hart gezaagd. Hierdoor scheurt het minder snel.  

Wil jij een kostenindicatie ontvangen voor jouw project? Of wil je de mogelijkheden bespreken voor een mooi houten prefab bijgebouw? Neem dan gerust contact met ons op en maak kennis met een van onze medewerkers. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking! 

brochure

Alles over onze werkwijze, projecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen