Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Luxe tuinhuis bouwen?

Techwood tovert jouw droomideeën om in een luxe tuinhuis op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Heb jij altijd al gedroomd van een mancave, kantoorruimte of atelier in jouw tuin? Laat dan een luxe tuinhuis ontwerpen en bouwen door Techwood! De mogelijkheden qua afmetingen, houtsoorten en afwerkingen zijn eindeloos. Daar vertellen we je in dit artikel graag alles over.  

 

Waarom een luxe tuinhuis laten maken? 

Een luxe tuinhuis biedt de mogelijkheid om te genieten van je tuin ongeacht de weersomstandigheden. Of het nu regent of sneeuwt, het liefst wil je altijd genieten van je tuin. Ook kan een luxe tuinhuis dienen als een verlengstuk van jouw woonruimte. Laat er bijvoorbeeld een thuiskantoor of atelier van maken. Verder kan een luxe tuinhuis dienen als opslagruimte voor tuinmeubilair en tuingereedschap (een tuinberging) of als gastenverblijf voor jouw vrienden en familie. Kortom, de mogelijk met een luxe tuinhuis zijn eindeloos. Laat jij een tuinhuis op maat maken of kies je liever voor een standaarduitvoering? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 

Luxe tuinhuis op maat of een standaarduitvoering? 

Wil jij een uniek tuinhuis laten maken? Met de ideale afmetingen en voorzien van al jouw wensen? Laat dan een luxe tuinhuis op maat maken. Ga jij ook akkoord met standaardafmetingen en beperkte mogelijkheden? Of heb je een lager budget? Dan is een prefab tuinhuis wellicht een goede optie voor jou. 

 

Je kunt hierbij uit verschillende standaard luxe tuinhuizen kiezen. Dit zijn tuinhuizen met standaardafmetingen en afwerkingen. Het voordeel hiervan is dat ze goedkoper zijn dan luxe tuinhuizen op maat. Bovendien is de bouwtijd op locatie aanzienlijk korter waardoor je weinig overlast van de bouw ervaart.

 

Luxe tuinhuis laten bouwen of zelf aan de slag gaan? 

Of je nu kiest voor een luxe tuinhuis op maat of een standaarduitvoering, bij Techwood ben je aan het juiste adres. Wij toveren jouw ideeën om in een prachtig luxe tuinhuis. Ben jij een handig persoon en vind je het veelste leuk om het bouwen van jouw luxe tuinhuis uit handen te geven? Dan leveren wij onze luxe tuinhuizen ook in een handig bouwpakket.

 

Met dit bouwpakket inclusief handleiding is het mogelijk om eenvoudig zelf aan de slag te gaan met het bouwen van jouw luxe tuinhuis. Wil jij hier graag ondersteuning bij gebruiken van onze vakspecialisten? Dat kan! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

 

Ieder dak neemt een andere uitstraling met zich mee 

Heb je al nagedacht over de afwerking van het dak van jouw toekomstige luxe tuinhuis? Ieder soort dak zorgt weer voor een compleet andere uitstraling. We nemen hieronder de meest populaire soorten daken met je door.  

 

 

Wil jij graag weten welke dakafwerking het beste past bij jouw luxe tuinhuis? Techwood staat altijd klaar om je te adviseren. Neem gerust contact met ons op!

 

Houtsoort en isolatie van jouw luxe tuinhuis

Wanneer je voor een luxe tuinhuis op maat kiest biedt dit een zeer groot voordeel: je kunt namelijk alles naar eigen wens laten maken. Zo kun je bij het ontwerpen bijvoorbeeld zelf kiezen welke houtsoort je wil gebruiken. Kies je voor kwalitatief eikenhout of ga je liever voor het duurzame douglashout? Wat hierin de beste keuze is, is afhankelijk van jouw wensen en de functie van jouw luxe tuinhuis.  

 

Het volgende waar je goed over na moet denken is de isolatie van jouw luxe tuinhuis. Afhankelijk van de functie van jouw tuinhuis is het namelijk verstandig om deze goed te isoleren. Wanneer jouw luxe tuinhuis als opslagruimte functioneert is isolatie natuurlijk niet noodzakelijk, maar als deze als kantoorruimte of atelier dient is dit wel erg handig.  

 

Heb je een vergunning nodig om een luxe tuinhuis te bouwen? 

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig om een luxe tuinhuis in te bouwen. Echter zijn er wel een aantal regels waar je rekening mee moet houden. Zo mag maar een bepaald percentage van jouw grond bebouwd worden. Om problemen te voorkomen is het verstandig om altijd van tevoren goed te controleren of je een vergunning nodig hebt. Dit kan bij jouw eigen gemeente.

 

Wat kost een luxe tuinhuis? 

Techwood levert 100% maatwerk. Hierdoor werken we niet met een vaste prijslijst voor luxe tuinhuizen. Wel ben je bij ons zeker van zeer scherpe prijzen. Dat komt omdat wij snel en efficiënt kunnen werken in ons CNC-machinepark. En dat zie je terug in onze prijzen. 

 

Kunnen wij dan helemaal niets zeggen over de kosten voor jouw luxe tuinhuis? Zeker wel! Aan de hand van jouw wensen kunnen we een prijsindicatie geven voor jouw luxe tuinhuis. Neem gerust contact met ons op voor een prijsindicatie voor jouw project.  

 

Luxe tuinhuis van Techwood 

Het ontwerpen en bouwen van een luxe tuinhuis vraagt om vakmanschap. En precies daarvoor ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met hout van uitstekende kwaliteit. Wij maken de onderdelen van jouw luxe tuinhuis in ons machinepark. In dit machinepark staan de meest innovatieve CNC-houtbewerkingsmachines. Hiermee kunnen we enorm snel en efficiënt aan de slag met jouw project.  

 

Ben jij op zoek naar dé ideale specialist voor het realiseren van jouw luxe tuinhuis? Dan kan Techwood jou helpen. Wij gaan voor perfectie. En we denken graag met je mee hoe het net anders kan. We zoeken naar een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of the box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken.  

 

Heb jij nog vragen? Wil je graag kennismaken met een van onze specialisten? Of wil je een prijsindicatie ontvangen voor jouw luxe tuinhuis? Neem dan gerust contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden voor een mooie samenwerking. 

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen