Onze klanten

Een typisch klantprofiel bestaat er niet voor Techwood. Omdat we zo’n diversiteit aan diensten aanbieden kan eigenlijk iedereen bij ons terecht. In ieder geval iedereen die op zoek is naar maatwerk in hout. En dan maakt het in principe niets uit of je iets gezaagd, gefreesd of geschaafd nodig hebt. Of een combinatie ervan.

We werken voornamelijk voor de zakelijke markt. Hieronder een opsomming van veel voorkomende afnemers van Techwood.

Bouwbedrijf en zelfstandig timmerman

Bouwbedrijf en zelfstandig timmerman

Handjes te kort? Behoefte om tijdelijke pieken op te vangen? Of kun je je timmerman beter en efficiënter inzetten dan het inmeten en op maat zagen van houten componenten? Techwood neemt je veel tijdrovende klussen uit handen. En met onze eigen 3d-tekensoftware helpen we je ook graag bij het ontwerpen en uittekenen van alle componenten en\of een compleet totaalpakket.

Meer over Bouwbedrijf en zelfstandig timmerman »

Houtbouwers

Houtbouwers

Traditionele houtverbindingen zoals bijvoorbeeld een pengat- of zwaluwstaartverbinding zijn weer helemaal terug. Niet alleen omdat ze je woning, tuinhuis of veranda een traditionele, rustieke look bezorgen, maar ook omdat ze oersterk zijn. Het is echter een zeer tijdrovende klus om alle componenten op maat te vervaardigen. Onze hightech CNC-machines doen het in een handomdraai! Op basis van de door jou, of ons samen, opgestelde tekening, produceren onze machines alle houten maatwerk onderdelen, stuk voor stuk identiek en tot op de millimeter nauwkeurig.

Meer over Houtbouwers »

Houtskeletbouwers

Houtskeletbouwers

Houtbouw, zoals houtskeletten, vergt enorm veel precisie en is een tijdrovende klus. Bovendien moeten alle onderdelen maatnauwkeurig vervaardigd worden, zodat je tijdens de afmontage niet onnodig veel tijd verliest. Techwood vervaardigt houten maatwerk onderdelen tot op de millimeter nauwkeurig, snel en voordelig. Alle delen worden bovendien genummerd voor een vlekkeloze montage.

Meer over Houtskeletbouwers »

Hovenier en tuincentrum

Hovenier en tuincentrum

Techwood produceert, ook onder eigen label, maatnauwkeurige totaalpakketten voor de hovenier en het professionele tuincentrum. Denk hierbij aan tuinhuisjes, veranda’s, carports, vlonders en kapschuren. Snel, efficiënt en voordelig! Grote serie of een enkel maatwerk project? Geen probleem! Wat jij (of wij samen indien je niet over de juiste tekensoftware beschikt) kunt tekenen, kunnen onze machines maken.

Meer over Hovenier en tuincentrum »

Architect

Architect

Techwood ondersteunt de architect of constructeur graag al tijdens de ontwerpfase. Om gedurende je project niet voor verrassingen te komen staan, is het van belang om van meet af aan op de hoogte te zijn van de mogelijkheden van ons machinepark. En die mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. We bespreken graag samen je ontwerp en zetten dit om in een compleet totaalpakket. Techwood beschikt over eigen 3d-tekensoftware, en we helpen je graag jouw ontwerp of idee te vertalen in een nauwkeurige werktekening

Meer over Architect »

Handige zelfbouwer

Handige zelfbouwer

Zelf thuis aan de gang met je nieuwe serre, veranda, overkapping, tuinhuis of carport? Ook de handige zelfbouwer is bij ons van harte welkom. We bespreken samen je idee en indien gewenst maken we een nauwkeurige werktekening zodat onze CNC-machines alle delen maatnauwkeurig, snel en voordelig voor je produceren. Wel zo handig dat je tijdens de montage niet voor verrassingen komt te staan door onnauwkeurigheden of meet- of tekenfoutjes.

Meer over Handige zelfbouwer »