Handige zelfbouwer

Wij zijn gespecialiseerd in houten maatwerk constructies en ook de handige zelfbouwer is van harte welkom. We begrijpen goed dat je thuis niet over professionele 3d-tekensoftware beschikt. Onze eigen gespecialiseerde tekenaars en hun 3d-tekensoftware staan je ter beschikking. Stuur ons je ontwerp of idee toe en wij maken een passende offerte!

Maatwerk houten bouwpakket

Maatwerk houten bouwpakket

Voor onze 6-assige CNC-machine is alles mogelijk, wat wij samen kunnen bedenken en tekenen, kan deze veelzijdige krachtpatser maken. We ontzorgen je graag op alle vlakken, dat houdt dus ook in dat je ons het hout naar keuze kunt laten bestellen. Denk bijvoorbeeld aan: eiken, douglas, meranti, gelamineerd vuren, gelamineerd lariks. Geen op- en neer gerijd met volle aanhangwagens en een zoektocht naar een betrouwbare houtleverancier. Dat werk doen wij voor jou. Wij helpen je graag met het uitwerken van je idee. Plan een afspraak in met een van onze tekenaars, zij beschikken over professionele 3d-tekensoftware en vertellen je graag meer over de nagenoeg eindeloze mogelijkheden van ons uniek machinepark. Zijn jullie het eens? Dan leveren we jouw ontwerp als een houten bouwpakket bij je thuis. Alle delen zijn netjes genummerd zodat je vervolgens eenvoudig alles monteert.

Wat Techwood voor jou kan betekenen

Wat Techwood voor jou kan betekenen

Houten constructies worden vaak vervaardigd uit eiken of douglas, maar alle denkbare houtsoorten zijn leverbaar. Wij hebben in de loop der jaren ruime ervaring en kennis opgedaan op het gebied van het ontwerpen en produceren van de meest uiteenlopende houten constructies. We denken graag in de beginfase met je mee, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan tijdens de montage. Samen verzorgen we het complete ontwerp met de bijbehorende technische tekeningen. Lees verder »

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen: vuren constructiehout, houten onderdelen en elementen. Neem contact op met een van onze specialisten en leg hem je idee voor.

Onze werkwijze

Hoe Techwood de zaken aanpakt

1

Schets of tekening

Op basis van jouw schets of tekening maken wij een duidelijk uitgewerkte offerte met daarin de ingeschatte tijd en materialen voor de bouw. In het offertetraject stellen wij indien mogelijk bouwkundige voorstellen voor.

2

Definitief ontwerp

Bij opdracht gaan wij met de opdrachtgever of tussenpersoon in gesprek om het definitieve ontwerp vast te stellen. Na overleg gaan wij aan de slag met het opmaken van een gedetailleerd ontwerp in onze 3d tekensoftware. 

3

Technische voorbereiding

Op basis van een IFC, DWG, 3D DXF of PDF export kan de opdrachtgever het ontwerp vergelijken met de verwachtingen. Na akkoord gaan wij voor u aan de slag met de productie.

4

Technische afwerking

Door middel van ons geavanceerde machinepark en vaklui gaan wij aan de slag met het prefabriceren van de diverse onderdelen. De onderdelen worden genummerd conform werktekening en klaargemaakt voor transport.

5

Levering

Het bouwpakket wordt bij u op de stoep afgeleverd.