Hovenier en tuincentrum

Kapschuren, veranda’s, carports, vlonders en tuinhuisjes behoren tot de portefeuille van de hovenier of het tuincentrum. En het mooie is: wat je klant verzint of wat wij samen tekenen, kunnen onze CNC-machines nauwkeurig maken. Van een praktisch tuinhuis tot een grote authentieke veranda met sierelementen. Techwood levert zowel maatwerk als serieproductie onder een eigen label.

Wat kan Techwood voor jou betekenen

Wat kan Techwood voor jou betekenen

  • Onze hightech CNC- machines worden gestuurd door de allerlaatste CNC-technieken en -software. In een handomdraai produceren ze jouw delen of complete houten bouwpakket.

  • Techwood produceert sneller en goedkoper dan mensenhanden. Het is daardoor aantrekkelijk om ons de houtbewerkingen uit te laten voeren.

  • En niet alleen financieel aantrekkelijk, onze machines zijn uiterst maatnauwkeurig. Of je nu een serie van 100 wenst of een enkel maatwerk deel. Alle delen zijn identiek en tot op de millimeter nauwkeurig.

  • Ook voor traditionele houtverbindingen draaien wij onze hand niet om. Gatpen- of zwaluwstaart verbinding? Onze machines maken ze!

  • De mogelijkheden van onze 6-assige CNC-machine zijn nagenoeg eindeloos. Wat jij (met je klant) kunt bedenken, kunnen wij (tekenen en) maken!

  • Bij Techwood kun je met alle houtsoorten terecht, of je kunt bij ons alle denkbare houtsoorten bestellen, bijvoorbeeld: eiken, douglas, meranti, gelamineerd vuren, gelamineerd lariks.

  • Wij helpen graag met het ontwerp. Onze eigen 3d-tekensoftware en gespecialiseerde tekenaars staan voor je klaar.

  • Techwood produceert zelfs een interessant geprijsd alternatief onder eigen label!

Wat Techwood je biedt

Wat Techwood je biedt

Houten gebinten constructies

Houten gebinten worden vaak vervaardigd uit eiken of douglas. En niet voor niets, naast de rustieke look zijn eiken en douglas gebinten erg sterk. Wij leveren de constructie als compleet houten bouwpakket. Netjes genummerd voor een snelle montage, inclusief bevestigingsmiddelen en afgeleverd op locatie. Vraag onze specialisten om input, zij denken graag constructief mee en verzorgen indien gewenst samen het complete ontwerp, inclusief bijbehorende technische tekeningen. Lees verder »

Vuren constructiehout

Handen te kort? Een groot project en aan het werk onder tijdsdruk? Of zet je jouw personeel liever in waarvoor je ze hebt aangenomen? Wil je onderscheiden van concullega tuincentra? Snappen we. Techwood biedt een aantrekkelijk, kwalitatief en interessant geprijsd alternatief. Maar ook muurplaten, gordingen, slapers, hoekkepers en kilkepers. Wij leveren dergelijke constructies compleet met halfhoutsverbindingen, liplassen, haaklassen en indien mogelijk met zwaluwstaartverbindingen voor een snellere montage. Lees verder »

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen:

Onze werkwijze

Hoe Techwood de zaken aanpakt

1

Schets of tekening

Op basis van jouw schets of tekening maken wij een duidelijk uitgewerkte offerte met daarin de ingeschatte tijd en materialen voor de bouw. In het offertetraject stellen wij indien mogelijk bouwkundige voorstellen voor.

2

Definitief ontwerp

Bij opdracht gaan wij met de opdrachtgever of tussenpersoon in gesprek om het definitieve ontwerp vast te stellen. Na overleg gaan wij aan de slag met het opmaken van een gedetailleerd ontwerp in onze 3d tekensoftware. 

3

Technische voorbereiding

Op basis van een IFC, DWG, 3D DXF of PDF export kan de opdrachtgever het ontwerp vergelijken met de verwachtingen. Na akkoord gaan wij voor u aan de slag met de productie.

4

Technische afwerking

Door middel van ons geavanceerde machinepark en vaklui gaan wij aan de slag met het prefabriceren van de diverse onderdelen. De onderdelen worden genummerd conform werktekening en klaargemaakt voor transport.

5

Levering

Het bouwpakket wordt bij u op de stoep afgeleverd.