Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Vurenhouten constructie

Vurenhout is niet alleen veelzijdig en duurzaam, maar ook verrassend efficiënt en kosteneffectief. Ideaal voor jouw constructie.

In de wereld van de bouw is de keuze van materialen cruciaal voor het succes van ieder project. Tussen de vele opties springt één houtsoort er in het bijzonder uit: vurenhout. Dit natuurlijke materiaal is niet alleen veelzijdig en duurzaam, maar ook verrassend efficiënt en kosteneffectief. Maar wat maakt een vurenhouten constructie zo speciaal? Daar gaan we dieper op in.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van een prefab vurenhouten constructie

Een prefab vurenhouten constructie. Dit is niet zomaar een trend, maar een aanpak die tijd, geld en een hoop frustratie bespaart. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nu niet?

Bij Techwood begrijpen wij de magie van prefab vurenhouten constructies. Onze geavanceerde CNC-houtbewerkingsmachines snijden, frezen en bewerken het vurenhout precies volgens de specificaties van jouw werktekening. Heb je nog geen werktekening? Geen probleem! Dan maken wij deze voor je.

Techwood ontzorgt van A tot Z

Bij Techwood bieden we meer dan alleen hout. We leveren het totaalpakket. Van technische tekeningen tot de uiteindelijke montage, met alles wat daar tussenin zit. En ja, dat betekent dat we niet alleen vurenhouten elementen leveren, maar ook alle bevestigingsmiddelen. Alles om ervoor te zorgen dat jouw project niet alleen makkelijk te monteren is, maar ook staat als een huis. Dat is ons doel.

Ook kun je ons inschakelen voor het maken van technische tekeningen, detailberekeningen en zelfs de montage, als je dat wil. En als je besluit om het zelf te doen maar niet zeker weet waar je moet beginnen, staan onze experts klaar om je te helpen. Dat is wat volledige ontzorgen echt betekent.

Maar waarom specifiek vurenhout?

Goede vraag! Vurenhout is licht, duurzaam en gemakkelijk te bewerken. Dit maakt vurenhout een topkeuze voor zowel kleine als grote bouwprojecten. Of je nu een kapconstructie nodig hebt, een balklaag of iets compleet anders, vurenhout biedt de flexibiliteit en de stevigheid die je nodig hebt. En dankzij onze CNC-technologie, kunnen we vurenhout omtoveren in bijna elk denkbaar ontwerp.

Ons CNC-machinepark

Onze CNC-gestuurde machines zijn de helden achter de schermen. Ze maken complexe verbindingen zoals halfhoutsverbindingen en zwaluwstaartfrezingen in een handomdraai. Hierdoor zit jouw vurenhouten constructie niet alleen snel in elkaar, maar is deze ook sterker dan ooit tevoren.

Wat kost een vurenhouten constructie?

Techwood levert maatwerk. Daarom werken wij niet met een vaste prijslijst voor vurenhouten constructies. Wel ben je bij ons zeker van zeer scherpe prijzen. Dat komt omdat de vurenhouten constructies worden ontwikkeld in ons CNC-machinepark. Hierdoor werken wij enorm snel en nauwkeurig. En dat zie je terug in de prijzen.

Eikenhouten constructie van Techwood

Of je nu een professional bent in de houtbouw, een aannemer op zoek naar betrouwbare oplossingen of gewoon iemand die met vurenhout wilt bouwen, Techwood staat voor je klaar. Laten we samen iets bouwen dat niet alleen indruk maakt, maar ook voor generaties lang blijft staan. Interesse? Laat gerust van je horen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen