Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Terrasoverkapping op maat

Wil jij het hele jaar door heerlijk buiten kunnen zitten? Dan biedt een houten terrasoverkapping op maat een uitstekende oplossing. 

Techwood is dé specialist op het gebied van terrasoverkappingen op maat. Met onze jarenlange ervaring in de houtbouw realiseren wij de terrasoverkapping op maat die perfect bij jouw wensen en de woning past.  

De voordelen van een houten terrasoverkapping op maat

Kies jij voor een terrasoverkapping op maat? Dan vergroot je jouw woonoppervlakte en kun je lekker veel buiten zitten. Ook wanneer het regent zit jij heerlijk droog. Op die manier kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven. Ook tijdens de warme zomermaanden is het genieten om onder de terrasoverkapping op maat te zitten. Het beschermt je huid namelijk uitstekend tegen de zon.  

Omdat Techwood uitsluitend gebruik maakt van hout van de allerbeste kwaliteit, heeft jouw terrasoverkapping op maat een zeer lange levensduur. Hout geeft jouw terrasoverkapping een natuurlijke en warme uitstraling en het heeft weinig onderhoud nodig. Hout is uiteraard verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Hierdoor kun jij volledig zelf bepalen hoe jouw houten terrasoverkapping op maat eruit komt te zien.  

Kosten voor een terrasoverkapping op maat

Techwood levert altijd 100% maatwerk. Daarom werken we niet met een vaste prijslijst voor een terrasoverkapping op maat. Wel ben je bij ons altijd zeker van de scherpste prijzen. Dat komt omdat wij beschikken over een machinepark waarin wij gebruik maken van de allernieuwste CNC-technieken. Hierdoor kunnen wij enorm snel en nauwkeurig aan de slag met jouw terrasoverkapping op maat. 

Wil jij toch graag een prijsindicatie ontvangen voor jouw houten terrasoverkapping op maat? Neem dan gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Kies jij voor prefab of maatwerk?

Naast een terrasoverkapping op maat is het ook mogelijk om een prefab model aan te schaffen. In dat geval kies je voor een standaard terrasoverkapping. Deze maken wij bij ons op de werkplaats en plaatsen we vervolgens bij jou op locatie.  

Het voordeel van een prefab model tegenover de terrasoverkapping op maat is dat deze goedkoper is. Daarnaast is de bouwtijd op locatie aanzienlijk korter waardoor je minder overlast ervaart. Het nadeel is alleen dat je voor een standaardmodel gaat dat ook alleen in standaardmaten verkrijgbaar is. Het kan dus zijn dat de terrasoverkapping een paar centimeter uitsteekt of juist tekortkomt.  

Omdat je een standaardmodel kiest schaf je ook geen uniek¬†product¬†aan. Je kan¬†het dus niet helemaal ‚Äėeigen‚Äô maken. Daarentegen heb je bij een terrasoverkapping op maat juist weer veel meer vrijheid. De afmetingen kloppen perfect¬†en¬†je hebt¬†de¬†keuze voor kleur en houtsoort zelf in de hand.¬†Je kunt de overkapping op maat zo uitgebreid maken als je zelf wil. De grenzen liggen bij jouw creativiteit.¬†¬†

Waar moet je op letten wanneer je een terrasoverkapping op maat gaat aanschaffen?

Techwood wil jou uiteraard zo goed mogelijk helpen met je terrasoverkapping op maat. Daarom willen we voorkomen dat je achteraf spijt krijgt van de aanschaf. Daarom gaan we samen met jou stilstaan bij een aantal aandachtspunten. Denk aan de grootte van de terrasoverkapping op maat, de plaats waar deze exact moet komen te staan en met hoeveel personen je eronder wil zitten. Verder is het verstandig om erover na te denken of je ook zijwanden wil toevoegen zodat de terrasoverkapping volledig of deels dicht is.  

Terrasoverkapping op maat door Techwood

Ben jij op zoek naar dé specialist voor jouw houten terrasoverkapping op maat? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij gaan voor perfectie. En we denken graag mee hoe het net anders kan. We zoeken een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of the box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken. 

Wij maken uitsluitend gebruik van hout van de allerbeste kwaliteit. Hierdoor gaat jouw terrasoverkapping op maat met relatief weinig onderhoud ontzettend lang mee. Wij hebben jarenlange ervaring in de houtbouw waardoor wij precies weten hoe we de houten overkapping op maat van jouw dromen moeten realiseren.  

Wil jij graag meer informatie ontvangen, heb je nog vragen of zou je graag een prijsindicatie ontvangen voor jouw houten terrasoverkapping op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden voor een mooie samenwerking te bespreken.  

brochure

Alles over onze werkwijze, projecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen