Houtconstructies op maat voor de vakman

Techwood werkt met de meest innovatieve CNC-houtbewerkingsmachines op de markt. Hierdoor zijn wij in staat om alle soorten hout, waaronder vuren, eiken, douglas, meranti of gelamineerd hout te bewerken. Door deze uitgebreide mogelijkheden hebben wij een klantenbestand met zeer uiteenlopende disciplines. Dus of je nu op zoek bent naar een eiken constructie op maat of sierlijke douglas gebinten, Techwood levert voor elke vakman houtconstructies op maat; snel, maatnauwkeurig en voordelig!

Meer dan alleen een loonzagerij.

Voor andere traditionele houtbouwers en houtskeletbouwers dienen wij vaak als loonzagerij. Zij weten ons keer op keer te vinden omdat we garanderen dat we alle onderdelen tot op de millimeter nauwkeurig zagen, of het nu om grote series gaat of enkele stukken. Als loonzagerij zorgen we graag voor extra zaagcapaciteit in tijden van drukte. Of als je jouw (ambachtelijke) timmerman liever voor andere, vaak gespecialiseerdere werkzaamheden inzet.

Voor elke houten constructie.

Voor aannemers en projectontwikkelaars leveren we elke houten constructie naar tekening of klantwens. We korten, kepen en frezen houten onderdelen voor onder andere kapconstructies, houten balklagen en eiken of douglas hoofddraagconstructies. Maar wij leveren ook houten bijgebouwen zoals poolhouses, paardenstallen, veranda's en tuinhuisjes aan bijvoorbeeld hoveniers, tuincentra, zzp'ers en particulieren.