Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Vacature Technisch tekenaar

Als technisch tekenaar bij Techwood ben je een belangrijke speler in ons team. Je draagt bij aan de productie van high-end houtconstructies en speelt een belangrijke rol in het waarborgen van de kwaliteit en de nauwkeurigheid van onze projecten. Jouw tekeningen en berekeningen zijn de basis voor onze projecten.

Iedere klant én opdracht is uniek. En dat begrijpen wij. Wij werken met een jong en enthousiast team. Stuk voor stuk werken wij met passie. Dat zie je terug in het proces én eindresultaat. We zijn flexibele vakidioten die graag met je meedenken en creatief omgaan met bouwkundige uitdagingen en veranderingen, want wij komen uit de bouw. Als collega’s weten we wat we van elkaar kunnen verwachten. Samen zetten we iedere dag weer onze schouders eronder om de beste houtconstructies te realiseren voor onze klanten.

Techwood is een gezond, vooruitstrevend no-nonsense bedrijf waar kwaliteit en vakmanschap voorop staat. Vanwege groei zijn we op zoek naar een:

Technisch tekenaar

Taken / verantwoordelijkheden

We zoeken iemand die nauwkeurig werkt en oog heeft voor detail. Het is belangrijk dat je sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden hebt, omdat je vaak betrokken zult zijn bij het oplossen van technische uitdagingen op het gebied van houtconstructies.

In deze functie werk je samen met onze productieleider en het productiepersoneel om technische tekeningen en plannen te ontwerpen die voldoen aan de specificaties van de klant en de richtlijnen van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de haalbaarheid en constructie van de ontwerpen en plannen, en het maken van aanpassingen indien nodig.

Je zorgt er ook voor dat alle technische tekeningen en plannen nauwkeurig worden gedocumenteerd en gearchiveerd, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor andere teamleden en voor toekomstige projecten. Je draagt bij aan de continue verbetering van onze ontwerp- en productieprocessen door actief mee te denken over manieren om deze processen efficiënter en effectiever te maken.

Werkomgeving

We bieden je een werkplek in een vooruitstrevend, vernieuwend bedrijf. Je komt te werken in een energiek, jong en dynamisch team. Natuurlijk bieden we je een goed salaris.

Dit krijg je van ons

Wordt dit jouw nieuwe baan?

Kom eens bij ons op de koffie. Dan leer je ons kennen, zie je wat we doen en bespreken we de functie. Meer weten? Bel met Sander via 06-30980131, of solliciteer direct via het sollicitatieformulier.

Interesse

Solliciteer via het formulier of neem direct contact met ons op

0499 724 850