Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Schuurwoning bouwen

Heb jij altijd al gedroomd van een prachtige schuurwoning? Techwood bouwt jouw houten schuurwoning volledig naar wens.

Heb jij altijd al gedroomd van een prachtige schuurwoning? Dit type woning wordt steeds populairder. Zowel in een moderne, als in een landelijke stijl. Techwood kan jouw schuurwoning compleet naar wens bouwen. Op die manier cre√ęer je de schuurwoning van je dromen. Daar vertellen we je graag meer over.

Wat is een schuurwoning?

Een schuurwoning kun je zien als een woning met de warme uitstraling van een schuur, maar dan met een eigentijds tintje. Het biedt dé ideale kans om de rustieke charme van het platteland te omarmen zonder in te leven op modern comfort. Denk aan hoge plafonds, grote open ruimtes en veel natuurlijk licht.

Bij het bouwen van een houten schuurwoning draait het allemaal om de perfecte balans tussen landelijke eenvoud en hedendaags design. Het resultaat? Een uniek huis dat niet alleen opvalt in zijn omgeving, maar ook naadloos aansluit op jouw levensstijl en wensen.

Tegenwoordig wordt het bouwen van een schuurwoning door sommige gemeenten gestimuleerd. Dat doen ze omdat de stijl vaak goed opgaat in de omgeving. Wil je een energieneutrale schuurwoning laten bouwen? Dan is dit ook mogelijk. Zo kunnen er bijvoorbeeld gemakkelijk zonnepanelen worden aangelegd op het dak.

Waarom een schuurwoning laten bouwen?

Het laten bouwen van een houten schuurwoning biedt een reeks aan onmiskenbare voordelen. Om te beginnen staan schuurwoningen bekend om de veelzijdigheid. Je hebt namelijk de mogelijkheid om open ruimtes te cre√ęren die naadloos aansluiten op jouw levensstijl. Daarnaast biedt de combinatie van landelijke charme met en eigentijds design een tijdloze uitstraling. Hierdoor blijft jouw investering op de lange termijn ook relevant.

Bovendien heb je bij schuurwoningen de mogelijkheid om moderne technologie√ęn toe te passen die het milieu ten goede komen. Dit maakt een houten schuurwoning vaak ook energie-effici√ęnt. Een schuurwoning is niet zomaar een huis: het is een levensstijlkeuze die zich vertaalt in comfort en flexibiliteit.

Wat kost het om een schuurwoning te laten bouwen?

Bij het aanschaffen van een schuurwoning heb je twee opties. Ga je voor een prefab schuurwoning of laat je liever een houten schuurwoning op maat maken? Beide varianten nemen weer andere kosten met zich mee. Een prefab schuurwoning bouwen is goedkoper omdat we het grootste gedeelte van de bouw al bij ons op de werkplaats kunnen uitvoeren. Het nadeel is alleen dat je gebonden bent aan vaste afmetingen en afwerkingen.

Laat je liever een unieke schuurwoning bouwen? Dan kunnen we de volledige woning naar jouw wens ontwerpen. Wij werken niet met een vaste prijslijst voor houten schuurwoningen op maat. De kosten zijn o.a. afhankelijk van de woonoppervlakte, de hoeveelheid kamers, de inrichting en de afwerking van de schuurwoning.

Wel ben je bij Techwood altijd zeker van zeer scherpe prijzen. Dat komt omdat wij de onderdelen voor jouw schuurwoning maken in ons CNC-machinepark. Hierdoor werken wij enorm nauwkeurig en snel. Dat werkt natuurlijk zeer effici√ęnt en dat zie je terug in de prijzen.

Kunnen wij dan helemaal niet vertellen over de kosten voor het bouwen van jouw houten schuurwoning? Zeker wel! Op basis van jouw wensen kunnen we je een prijsindicatie geven. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Van A tot Z ontzorgd door Techwood

Techwood ontzorgt graag. Wij ontzorgen jou van A tot Z. Van ontwerpfase tot de afwerking van de schuurwoning. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken. Ben jij een handig persoon en wil je de schuurwoning liever zelf in elkaar zetten? Geen probleem. Wij kunnen de elementen voor de schuurwoning, inclusief handleiding, ook als bouwpakket bij jou aan de deur leveren. Het is overigens ook mogelijk dat onze specialisten je ondersteunen tijdens de bouw.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

brochure

Alles over onze werkwijze, projecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen