Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Prefab houtbouw

Ga jij voor prefab houtbouw of laat je jouw project op maat maken? Wij leggen je graag meer uit over prefab houtbouw.

Ga jij voor prefab houtbouw of laat je jouw project op maat maken? Prefab houtbouw kent vele voordelen en is ideaal geschikt voor mensen die in aanzienlijk korte tijd een prachtige woning, schuur of ander project willen bouwen. Wij leggen je uit wat prefab houtbouw precies is, wat de voordelen zijn en met welke kosten je rekening kunt houden.

 

Wat is prefab houtbouw?

Je kan ervoor kiezen om een volledig nieuwe woning of schuur te bouwen, maar je kan ook gaan voor prefab houtbouw. Dit wil zeggen dat verschillende elementen voor bijvoorbeeld jouw prefab dakconstructie of prefab bijgebouw vooraf in een fabriek of werkplaats worden gemaakt. Vervolgens worden deze naar de bouwplaats gebracht om verder bewerkt te worden. 

Maar waar kies jij voor? Ga jij voor uniek maatwerk houtbouw of wil je liever aan de slag met prefab houtbouw? Daarvoor is het belangrijk om te weten wat nou eigenlijk de voordelen zijn van prefab houtbouw.  

 

Dit zijn de voordelen van prefab houtbouw 

Zit je erover na te denken om een prefab woning, schuur of ander project aan te schaffen? Hieronder nemen we de belangrijkste voordelen van prefab houtbouw met je door.  

 

De kosten voor prefab houtbouw 

Wij ontvangen regelmatig de vraag welke kosten er verbonden zijn aan prefab houtbouw. Techwood werkt niet met een vaste prijslijst voor prefab houtbouw, maar je bent wel altijd zeker van de scherpste prijzen. Wij werken namelijk met de nieuwste CNC-technieken in ons machinepark waardoor wij ontzettend snel en nauwkeurig aan de slag kunnen. 

Wil jij graag een kostenindicatie ontvangen voor jouw project? Dan kun je gerust contact met ons opnemen! 

 

Waarom is Techwood dé specialist op het gebied van prefab houtbouw?

Wij gaan voor perfectie. En denken graag met je mee hoe het anders kan. We zoeken een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of the box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken.  Dat is wat Techwood uniek maakt. 

In ons CNC-machinepark gaan wij nauwkeurig en snel aan de slag met jouw prefab houtbouw.¬†Dit werkt natuurlijk erg kosteneffici√ęnt waardoor jij altijd zeker bent van zeer scherpe prijzen voor jouw prefab houtbouw. Wil jij graag vrijblijvend een kostenindicatie ontvangen voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van prefab houtbouw.¬†We spreken graag alles met je door om te kijken naar de mogelijkheden voor een mooie samenwerking.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen met betrekking tot houtbewerking? Neem dan gerust contact op. We maken graag tijd voor een nuttig advies.

brochure

Alles over onze werkwijze, projecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen