Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Fijnbezaagde eiken carport met aangrenzende stal, Best (NB)

In Best staat deze indrukwekkende carport met aangrenzende stal. De meeste verbindingen in deze constructie zijn momentvast.

De constructie wordt gebruikt als carport met daar aan vast een stal voor koeien.

afbeelding

Om de slieten in de balken te maken, maakt onze Hundegger Robot-Drive gebruik van de kettingzaag die in de machine zit.

In Best staat deze indrukwekkende carport met aangrenzende stal. De meeste verbindingen in deze constructie zijn momentvast. Dit wil in de basis zeggen dat er geen vrijheidsgraad in de verbinding zit. Hiervoor maken wij gebruik van staalplaten met daar doorheen RVS draadeindes met revetten en moeren. Buiten dat een super sterke verbinding is, is het esthetisch gezien ook erg mooi in combinatie met het fijnbezaagd eiken. Het geeft een industri√ęle uitstraling, wat erg goed past bij de grote van de constructie.

Om de slieten in de balken te maken, maakt onze Hundegger Robot-Drive gebruik van de kettingzaag die in de machine zit. Ook deze maakt de verbinding tot op de millimeter nauwkeurig. Hierbij houden onze tekenaars altijd rekening met een kleine spelingsmarge, dit gaat vaak om 2/3mm. Dit zodat de staalplaten goed in de slietverbinding passen. De voorziening aan de onderkant van de kolom is ook voorzien van een sliet, waar de kolomvoeten weer perfect in passen.

De aangrenzende stal hebben we ook voorzien van de nodige vuren gordingen. Deze zijn voorzien van een keep die op de Hundegger Speedcut SC3 geproduceerd zijn. Door deze kepen er van te voren in te maken, is het tijdens het opbouwen een fluitje van een cent om ze tussen de H balken te leggen. Dit scheelt enorm in tijd en daardoor voor veel bedrijven ook in de kosten.

Om de slieten in de balken te maken, maakt onze Hundegger Robot-Drive gebruik van de kettingzaag die in de machine zit.

De meeste verbindingen in deze constructie zijn momentvast

Ook een constructie nodig waarin staal verwerkt moet worden? Laat het ons weten en we kijken samen wat er mogelijk is.

Wat wij kunnen

Bekijk meer foto’s

brochure

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Download onze brochure.

Download onze brochure Contact opnemen