Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Eiken Veranda en Carport, Wintelre (NB)

Henk, de eigenaar van het huis, was volop bezig met de afwerking van zijn prachtige woonboerderij. Een echte zelfbouwer, waarbij authenticiteit en vakmanschap voorop staan.

afbeelding

Zelf de verbindingen in de eiken balken maken, was iets teveel van het goede.

Henk, de eigenaar van het huis, was volop bezig met de afwerking van zijn prachtige woonboerderij. Een echte zelfbouwer, waarbij authenticiteit en vakmanschap voorop staan. Zelf de verbindingen in de eiken balken maken, was iets teveel van het goede. Zo kwam hij een jaar geleden bij ons (Techwood) terecht. Hij wilde een kant- en klaar, op maat gemaakt project dat aan al zijn wensen voldeed (en aan de wensen van zijn vrouw).

Onze tekenaar Ruud van der Hamsvoord heeft dit project destijds op zich genomen. Ruud is naast tekenaar ook nog regelmatig op de bouw zelf te vinden. Ook hier ligt namelijk zijn passie. Doordat hij nog vaak meeloopt op de bouw heeft hij de technische en bouwkundige vaardigheden om een topproject af te leveren!

Henk was zeer te spreken over de communicatie, de kwaliteit en de perfecte passing.

Ben jij ook een echte zelfbouwer net als Henk of benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen, dan neem hier contact met ons op.

Zelf de verbindingen in de eiken balken maken, was iets teveel van het goede.

Ben jij ook een echte zelfbouwer net als Henk of benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen

Neem dan contact met ons op.

Wat wij kunnen

Bekijk meer foto’s

brochure

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Download onze brochure.

Download onze brochure Contact opnemen