Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Houten woning

Een houten woning bouwen. Het is de droom van ontzettend veel mensen. Daarom ontvangen wij hier regelmatig vragen over. Wat zijn de mogelijkheden? Welke voordelen zijn er verbonden aan een houten woning? En met welke kosten moet je rekening houden? In dit artikel geven we je antwoord op al deze vragen.

Houten woning bouwen met Techwood

Heb jij interesse in het laten bouwen van een houten woning? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij kunnen jou tijdens dit proces volledig ontzorgen. Van ontwerp tot de bouw en de oplevering. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van hout van de allerbeste kwaliteit.  

Wij streven naar niets minder dan perfectie. Onze houtconstructies zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Esthetisch en constructief. Door out of the box te denken en altijd een oog voor detail te hebben, maken wij het verschil. Welke voordelen biedt het wonen in een houten woning eigenlijk? Dat leggen we graag aan je uit.  

Een houten woning is goed geïsoleerd

Kies je voor houtskeletbouw? Dan is het niet vanzelfsprekend dat je houten woning goed geïsoleerd is. Daar komt namelijk veel meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan isolatienormen voor daken, plafonds en vloeren. Daarnaast moeten de juiste ramen en deuren geplaatst worden. Echter hoef jij jezelf daar geen zorgen over te maken. Techwood heeft alle kennis in huis om jou te voorzien van een goed advies zodat jouw houten woning goed geïsoleerd is.  

Draag jouw steentje bij aan de planeet

Duurzaam wonen wordt steeds populairder. Door een houten woning te bouwen draag je bij aan een betere wereld. Je laat minder CO2 achter tijdens de bouw en je hebt een lager energieverbruik. Hout is vrij licht bouwmateriaal. Dit vereenvoudigt het vervoer, de verwerking en de toepassing.  

Bovendien realiseren we samen een doordacht ontwerp voor jouw houten woning. Denk hierbij aan optimale isolatie, de juiste ventilatie, eventuele zonnepanelen, goede bouwmaterialen en de juiste installaties. Op die manier draag jij bij aan een schonere wereld.  

Een houten woning heeft een prachtige uitstraling

Hier hoeven we niet over te discussiëren: hout is een prachtig materiaal. Het brengt je in verbinding met de natuur. Een houten woning geeft een prachtige, warme en natuurlijke uitstraling. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen de droom hebben om in een houten woning te wonen. 

Wat kost een houten woning?

Techwood levert 100% maatwerk. Daarom werken we niet met een vaste prijslijst voor houten woningen. Wel ben je bij ons altijd verzekerd van zeer scherpe prijzen. Dat komt omdat wij werken in ons innovatieve CNC-machinepark. Hierdoor kunnen wij ontzettend snel en nauwkeurig aan de slag met jouw houten woning.  

Hout is een betaalbaar bouwmateriaal. Echter is de uiteindelijke prijs voor de houten woning afhankelijk van diverse factoren. Denk aan de afmetingen van de houten woning, het aantal kamers, de prijs van het kavel en de extra diensten zoals inrichting en tuinaanleg.  

Aan de hand van jouw wensen kunnen wij jou wel een prijsindicatie geven voor de houten woning. Op die manier weet je toch met welke kosten je rekening moet houden. Neem voor een prijsindicatie gerust contact met ons op! 

Houten woning bouwen? Neem gerust contact met ons op!

Heb jij interesse in het bouwen van een houten woning? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij gaan voor perfectie. En we denken graag mee hoe het net anders kan. We zoeken naar een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of the box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken.  

Wil jij graag kennismaken met een van onze specialisten? Of wil je een prijsindicatie ontvangen voor jouw houten woning? Neem dan gerust contact met ons op! 

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Vraag hem gratis aan.

Download onze brochure Contact opnemen