Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Houten stal laten bouwen door Techwood

Wil jij een houten stal laten bouwen? Techwood kan helpen bij de realisatie van een mooie stal met houten elementen.

Techwood is veelzijdig wanneer het gaat om houtbouwconstructies. Met de Hundegger Speed-cut SC-3 hebben wij dé machine in huis om in korte tijd de juiste elementen te realiseren om jouw houten stal te bouwen. Wij werken met duurzame materialen die comfort, veiligheid, sfeer en warmte bieden. Bij ons ben je altijd zeker van kwaliteit. Dat komt omdat Techwood beschikt over een innovatief machinepark waarmee we snel en nauwkeurig aan de slag kunnen met het bouwen van jouw houten stal. 

De mogelijkheden om een houten stal te bouwen zijn eindeloos 

Weet jij al hoe de stal eruit moet komen te zien? Je kunt hiervoor zelf een ontwerp aanleveren, waarna wij alle houtbewerkingen uitvoeren. Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos dankzij onze Hundegger Speed-Cut SC-3 machine! De grens ligt bij de creativiteit van het ontwerp. Hulp nodig bij het ontwerpen van jouw houten stal? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben alle kennis en middelen in huis om de uitstraling en de indeling van de stal helemaal naar wens te maken.  

Wat kost het om een houten stal te bouwen? 

Techwood levert 100% maatwerk. Daarom werken wij niet met een vaste prijslijst voor de materialen om een houten stal te realiseren. Wel ben je zeker van kwaliteit en snelheid. Dit komt omdat wij beschikken over een innovatief CNC-machinepark. Hiermee kunnen wij snel en maatnauwkeurig aan de slag met de benodigdheden om jouw houten stal te bouwen. De machine die ons hierbij het meest helpt is de Hundegger Speed-Cut SC-3. Wil jij graag een prijsindicatie ontvangen om een houten stal te bouwen? Neem dan gerust contact met ons op. 

De Hundegger Speed-Cut SC-3 voor snelheid en nauwkeurigheid 

De Hundegger Speed-Cut SC-3 is onze snelheidskampioen. We zetten deze snelle machine in om bewerkingen uit te voeren die nodig zijn bij de bouw van een houten stal. De machine voert bewerkingen uit als zagen, boren en frezen van alle houtsoorten, maar dan op topsnelheid. 

Onze Hundegger Speed-Cut SC-3 kenmerkt zich aan de volgende specificaties: 

Een houten stal bouwen met Techwood 

Ben jij op zoek naar dé specialist op het gebied van hout om jouw houten stal te bouwen? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij gaan voor perfectie. En we denken graag mee hoe het anders kan. We zoeken een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken. Zo zorgen we ervoor dat jij succesvol een houten stal kan bouwen. Wij werken alleen met hout van de allerbeste kwaliteit. Wil jij weten wat wij voor het bouwen van jouw houten stal kunnen betekenen? Of wil je de mogelijkheden bespreken voor een mooie samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op! 

brochure

Alles over onze werkwijze, projecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen