Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Houten draagconstructie in Tilburg

Ben jij op zoek naar dé specialist op het gebied van houten draagconstructies voor jouw project in Tilburg? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres!

Ben jij op zoek naar dé specialist op het gebied van houten draagconstructies voor jouw project in Tilburg? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres! Wij realiseren de beste houten draagconstructies in ons innovatieve CNC machinepark. Hierdoor werken we enorm snel en nauwkeurig. Maar wat is een houten draagconstructie precies? Wat zijn de voordelen? En hoe wordt het gemaakt? Wij vertellen je alles wat je moet weten over een houten draagconstructie voor jouw project in Tilburg.  

Wat is een houten draagconstructie?

Een houten draagconstructie zorgt ervoor dat een bouwwerk stabiel is. Een draagconstructie wordt niet altijd van hout gemaakt, maar ook van metselwerk, staal of gewapend beton. Onder de houten draagconstructie vallen dakconstructies, balklagen, dragende muren, vloeren gemaakt van prefabbeton, houten balen, kapconstructies en spanten. De constructeurs bepalen altijd hoe alles aan elkaar verbonden moet worden en hoe zwaar de verschillende onderdelen moeten zijn.  

Wat zijn de voordelen van een houten draagconstructie in Tilburg?

Het gebruik van hout voor jouw draagconstructie in Tilburg biedt ontzettend veel voordelen ten opzichte van het gebruik van andere materialen. We hebben hieronder een overzicht gemaakt met de belangrijkste voordelen van een houten draagconstructie:  

Hoe wordt een houten draagconstructie gemaakt?

Een houten draagconstructie in Tilburg biedt ontzettend veel voordelen. Maar hoe wordt deze eigenlijk gemaakt? Dit zullen we je uitleggen. Als alle berekeningen klaar zijn worden er werktekeningen gemaakt. Aan de hand van deze werktekeningen kan bijvoorbeeld een staalconstructiebedrijf de stalen spanten maken. Wanneer het ontwerp en de berekening is uitgevoerd voor een project met een houten draagconstructie, maakt Techwood op basis van de tekeningen een 3d ontwerp. Daarmee kan het CNC machinepark het hout verwerken tot een kant en klaar bouwpakket voor jouw houten draagconstructie in Tilburg!  

De kosten voor een houten draagconstructie in Tilburg

Techwood¬†levert altijd maatwerk. Om deze reden werken wij niet met een vaste prijslijst voor houten draagconstructies. Wel ben je bij ons altijd verzekerd van de scherpste prijzen. Dit komt omdat wij het hout bewerken in ons innovatieve CNC machinepark. Hierdoor werken wij ontzettend snel en nauwkeurig. Dit werkt erg kosteneffici√ęnt en dat zie je terug in onze scherpe prijzen. Wil jij een prijsindicatie ontvangen voor jouw project¬†in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op!¬†

Eiken constructie op maat

Techwood levert 100% maatwerk. Daarom leveren wij ook eiken constructies op maat. Wanneer je eikenhout gebruikt voor jouw constructie op maat biedt dit ontzettend veel voordelen:

Maatwerk houtbouw door Techwood

Ben jij op zoek naar de specialist op het gebied van houten draagconstructies? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij gaan voor perfectie. En we denken graag mee hoe het anders kan. We zoeken een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we de verschillende mogelijkheden voor een mooie samenwerking! 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen met betrekking tot houtbewerking? Neem dan gerust contact op. We maken graag tijd voor een nuttig advies.

brochure

Alles over onze werkwijze, projecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen