Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Houten balken plafond

Dankzij onze innovatieve CNC technieken gaan wij snel en nauwkeurig aan de slag met de houten balken voor jouw plafond. Ontdek de mogelijkheden bij Techwood.

Wij werken met de nieuwste CNC technieken waardoor wij snel en nauwkeurig aan de slag kunnen met een plafond met houten balken. Dit werkt natuurlijk erg kosteneffici√ęnt. Wij vertellen je alles wat je moet weten over een houten dakconstructie van Techwood!

Waarom een plafond van houten balken?

Een plafond met houten balken heeft heel veel voordelen en het maakt je huis qua uitstraling helemaal af! Houten plafond balken brengen een bepaalde sfeer en warmte met zich mee. Jouw woning zal een erg warme uitstraling krijgen. Daarnaast zorgt hout ervoor dat de ruimte lekker warm blijft tijdens de koude wintermaanden. Hoe dat komt? Hout bevat natuurlijke eigenschappen waardoor het traag opwarmt en afkoelt.

Een plafond met houten balken heeft positieve effecten op het gebied van de luchtvochtigheid in jouw woning. Daarnaast vangt een houten balken plafond veel geluid op. Zo heb je dus minder snel last van geluidsoverlast.

Ten slotte kun je een houten balken plafond precies naar je eigen stijl en smaak maken. Houd jij niet van de natuurlijke kleur van hout? Dan kun je de houten balken eenvoudig laten schilderen. Dit is bovendien ook nog eens een stuk goedkoper dan een compleet nieuw plafond laten plaatsen!

Hoe gaan wij aan de slag met het plaatsen van een houten balken plafond?

Het plaatsen van houten plafond balken vraagt om vakmanschap. Voordat de houten balken aan het plafond bevestigd worden moeten eventuele huidige houten balken van het plafond verwijderd worden. Vervolgens moet er bepaald worden waar de houten balken bevestigd moeten worden.

Het moeilijkste werk is natuurlijk het maken van de houten balken voor het plafond. Daarvoor zijn wij er! We beschikken over een¬†uniek machinepark¬†waarbij wij de nieuwste CNC-technieken inzetten om de houten balken voor jouw plafond snel en nauwkeurig te kunnen maken. Dit werkt natuurlijk enorm kosteneffici√ęnt, waardoor jij zeker bent van de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

In het zicht laten of wegwerken?

Houten balken aan het plafond bieden veel voordelen. Over de voordelen op het gebied van uiterlijk valt natuurlijk te discussi√ęren, want smaken verschillen. Houd jij niet van de sfeer die houten balken aan het plafond met zich meebrengen? Dan kun je er ook voor kiezen om de houten balken aan je plafond weg te werken. Op deze manier profiteer je toch van de voordelen van een plafond met houten balken, maar is je woning ingericht naar jouw eigen stijl. De houten balken van het plafond kunnen weggewerkt worden met gipsplaten. Deze worden vervolgens strak gestuukt en geschilderd.

Spreekt de natuurlijke kleur van het hout je niet aan maar zou je de balken wel in beeld willen laten? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de houten balken in dezelfde kleur te laten schilderen als de muren van je woning. Op deze manier oogt het geheel weer een stuk rustiger.

Een plafond met houten balken van Techwood

Waarom kiezen voor een houten balken plafond van Techwood? Wij gaan voor perfectie. En we denken graag met je mee hoe het anders kan. We zoeken een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of the box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken. Wij leveren houten balken voor een plafond van top kwaliteit. Met high tech machines werken we snel, nauwkeurig en daardoor heel kosteneffici√ęnt. En dat zie je terug! Ben jij benieuwd naar een kostenindicatie voor jouw project? Of wil jij meer informatie over het laten maken van houten balken voor jouw plafond? Neem dan gerust contact met ons op¬†en wij laten jou zien wat de mogelijkheden zijn voor een mooie samenwerking!

 

brochure

Alles over onze werkwijze, projecten, en meer lees je terug in onze brochure. Vraag hem gratis aan.

Download onze brochure Contact opnemen