Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Houtbewerkingsmachines van Techwood

Met behulp van onze houtbewerkingsmachines kunnen wij enorm snel en nauwkeurig werken.

Houtbewerkingsmachines

Bij het realiseren van een houten constructie schitteren niet alleen de handen van de maker, maar ook het gereedschap waarmee het tot leven komt. Bij Techwood kennen we dit geheim goed. Wij hebben een machinepark met verschillende houtbewerkingsmachines. Hier wordt ieder stuk hout met precisie en zorg bewerkt. We vertellen je graag meer over de houtbewerkingsmachines waarmee wij werken.

De Hundegger Robot-Drive 650

In de wereld van houtbewerking combineert de Hundegger Robot-Drive 650 ongeƫvenaarde snelheid met uitzonderlijke precisie. Deze houtbewerkingsmachine blinkt uit in complexe zaag-, boor- en freesbewerkingen voor alle houtsoorten, waaronder gelamineerd hout. De Robot-Drive 650 is ontworpen om de meest uitdagende taken aan te kunnen, en doet dit met gemak en efficiƫntie.

Deze krachtpatser kan hout verwerken met afmetingen van minimaal 20 mm x 60 mm tot maximaal 300 mm x 650 mm. Daarnaast is de houtbewerkingsmachine uitgerust met een geavanceerd softwaregestuurd systeem, waardoor het 2D- of 3D-tekeningen zeer nauwkeurig kan realiseren. Zes assen geven de Robot-Drive 650 de flexibiliteit om houtstukken onder elke gewenste hoek te bewerken, en dat allemaal in Ć©Ć©n enkele run.

Het precisieniveau van de Robot-Drive 650 is ongeƫvenaard. Dankzij zijn geavanceerde technologie kan het de meest complexe vormen en patronen met uiterste nauwkeurigheid snijden, boren en frezen. Dit maakt het een onmisbare tool voor elk project dat hoge eisen stelt aan precisie en afwerking.

De Hundegger Speed-Cut SC-3

Dit is onze snelheidskampioen. De Hundegger Speed-Cut SC-3 is een houtbewerkingsmachine die uitblinkt in snelheid en efficiƫntie. Deze machine is een krachtpatser, gespecialiseerd in zagen, boren en frezen. Wat hem echter echt onderscheidt, is zijn ongeƫvenaarde snelheid.

De Hundegger Speed-Cut SC-3 verwerkt hout van 20 mm x 50 mm tot 160 mm x 450 mm. Het verwerkt alle houtsoorten, zelfs gelamineerd hout. Dankzij twee onafhankelijke transportsystemen verdubbelt de productiecapaciteit. Tegelijkertijd garanderen de CNC-units uiterste precisie.

Met behulp van deze houtbewerkingsmachine werken wij enorm efficiƫnt. Het benut materiaal optimaal, wat resulteert in minimale verspilling. Kort gezegd, de Hundegger Speed-Cut SC-3 is niet alleen snel, maar ook ontzettend nauwkeurig. Een ware gamechanger voor onze werkplaats.

De Speed-Cut SC-3 biedt ook flexibiliteit in bewerkingsmogelijkheden. Dankzij zijn geavanceerde besturingssysteem kan het snel schakelen tussen verschillende taken, waardoor het perfect is voor zowel grote als kleine projecten. De machine zorgt ervoor dat elk stuk hout exact volgens specificatie wordt bewerkt, wat resulteert in consistent hoge kwaliteit en minimalisering van afval.

De Hundegger Planer MH4-400

In ons machinepark staat de Hundegger Planer MH4-400 bekend als de ultieme perfectionist. Deze houtbewerkingsmachine schaaft hout, waarbij het niet alleen zorgt voor een naadloze afwerking, maar het hout ook tot in de perfectie vormgeeft. Met de Planer MH4-400 worden de puntjes op de ‘i’ gezet, elke keer weer.

Deze houtbewerkingsmachine verwerkt hout van 15 mm x 45 mm tot 300 mm x 450 mm. Zijn maximale invoersnelheid bereikt 35 meter per minuut, waardoor efficiƫntie en snelheid hand in hand gaan. Wat deze machine onderscheidt, is zijn vermogen om alle vier de zijdes van het hout gelijktijdig te bewerken. Indien nodig, brengt de Planer ook direct vellingkanten aan.

De Hundegger Planer MH4-400 onderscheidt zich vooral in het nauwkeurig bepalen van de dikte van het hout. Elk stuk hout dat door de machine gaat, komt eruit met de exacte opgegeven verhoudingen, zonder enige afwijking. Dit maakt de houtbewerkingsmachine niet alleen betrouwbaar, maar ook onmisbaar voor projecten waar precisie de hoogste prioriteit heeft.

Bovendien zorgt deze houtbewerkingsmachine voor een uitzonderlijk gladde afwerking, waardoor elk houtstuk perfect past en esthetisch aantrekkelijk is. Met de Hundegger Planer MH4-400 in het machinepark, is perfectie niet langer een streven, maar een gegarandeerd resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door de houtbewerkingsmachines in ons machinepark kunnen wij enorm snel en nauwkeurig werken. Dit werkt natuurlijk zeer efficiƫnt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met ons machinepark? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan graag voor je klaar om je te helpen bij jouw project. Of het nu gaat om een kleinschalig of grootschalig project, wij hebben de expertise en de tools om jouw visie tot leven te brengen.

Bij Techwood streven we naar perfectie in elk stuk hout dat we bewerken. Onze machines en ons vakmanschap garanderen dat jouw project altijd van de hoogste kwaliteit is. We nodigen je uit om ons machinepark te komen ontdekken en de ongeƫvenaarde mogelijkheden zelf te ervaren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw houtbewerkingsproject kunnen betekenen.

brochure

AllesĀ over onze werkwijze,Ā projecten, enĀ meer leesĀ jeĀ terug inĀ onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen