Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Houtbewerking in Breda

Houtbewerking in Breda is mogelijk voor iedere constructie op maat. Houtbewerking is arbeidsintensief. Dat is vooral te merken wanneer je een groot aantal houtproducten laat produceren.

Houtbewerking in Breda is mogelijk voor iedere constructie op maat. Houtbewerking is arbeidsintensief. Dat is vooral te merken wanneer je een groot aantal houtproducten laat produceren. Voor de houtbewerking van allerlei soorten hout ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij werken namelijk met de meest innovatieve CNC-houtbewerkingsmachines. Hierdoor kunnen wij iedere houtsoort bewerken. We bewerken houtsoorten als: vurenhout, eiken, douglas, meranti en gelamineerd hout. Door onze kennis op het gebied van hout en de bewerking ervan, hebben we een uitgebreid klantenbestand in zeer uiteenlopende disciplines opgebouwd. Of je nu op zoek bent naar een constructie op maat of sierlijke douglas gebinten, Techwood biedt een snelle en nauwkeurige productie van traditionele houtbouw en prefab onderdelen en elementen voor de professional in Breda.

Voor elke houtbewerking in Breda

Houtbewerking in Breda kan op allerlei manieren. Bij Techwood beschikken we over de juiste kennis om voor iedere opdracht de beste kwaliteit te leveren. Voor aannemers en projectontwikkelaars leveren we iedere houtconstructie naar tekening of klantwens. We korten, kepen en frezen houten onderdelen voor onder ander kapconstructies, houten balklagen en eiken of douglas hoofddraagconstructies. Ook leveren wij houten bijgebouwen in Breda zoals pool house, paardenstallen, veranda’s en tuinhuisjes aan bijvoorbeeld hoveniers, tuincentra, ZZP’ers en particulieren.

De voordelen van houten constructies in Breda

Hout is een heel licht en duurzaam materiaal voor constructies in Breda. Het biedt ontzettend veel voordelen. Zo slaat het hout namelijk geen warmte op, maar het isoleert wel goed. Dus is het heel warm buiten? Dan blijft het binnen lekker fris. Terwijl het in de winter juist weer lekker warm is. Houtbewerking voor constructies zorgt dus gewoonweg voor een serieuze besparing op energiekosten.

Ook zijn houtbouwprojecten in Breda veel sneller klaar dan constructies van stenen. Op deze manier kun je ook weer geld besparen. Omdat wij met onze nieuwste CNC-technieken nog sneller en nauwkeuriger aan de slag kunnen met de houtbewerking werken we erg kosteneffici√ęnt

Verder is het ontzettend duurzaam en milieuvriendelijk. Houten constructies in Breda absorberen en slaan C02 in de lucht op. Dus je hebt daadwerkelijk impact op de klimaatverandering. Daarnaast is het bewerken van houtconstructies vrij gemakkelijk. Hout is namelijk een bijzonder veelzijdig materiaal. Houtbewerking is met onze nieuwste technieken niet moeilijk en je kunt er hartstikke veel kanten mee uit. Je kunt er veel verschillende vormen mee maken. Uiteraard heb je meerdere keuzes in de afwerking. Wil jij het hout een natuurlijke kleur geven? Dan is vernissen een goede afwerking in Breda. Wil je het graag een compleet nieuwe look geven om het helemaal eigen te maken? Dan kun je er altijd voor kiezen om het hout te verven. Iedere houtsoort ziet er anders uit. Dus je hebt ook nog keuze in het soort hout voor je houtbewerking. Zowel op het gebied van kleur en uitzicht, als in isolatie en akoestiek zijn er verschillende mogelijkheden.

Daarnaast zorgt houtbewerking voor een veilige en stevige constructie in Breda. Dit is een van de redenen dat hout, ondanks vele nieuwe materialen, toch enorm populair is voor een constructie. Het is dan ook net buigzaam genoeg om wat mee te geven zodat de constructie niet kan breken. Er bestaan ook een hoop houtsoorten die waterafstotend zijn. Dat is natuurlijk al helemaal voordelig.

Tenslotte is hout een relatief goedkoop materiaal voor jouw constructie in Breda. Kijk maar naar de prijs van staal. De kosten voor dit materiaal liggen een stuk hoger. Zeker met onze nieuwste CNC-technieken kunnen wij kosteneffici√ęnt aan de slag met jouw houtbewerking.

Prijs houtbewerking in Breda

Techwoord levert altijd maatwerk op het gebied van houtbewerking in Breda. Daarom werken wij niet met een vaste prijslijst voor houtbewerking. Wel ben je zeker van een lage prijs. Waarom? Omdat we door onze nieuwste CNC-technieken in staat zijn om super snelle en nauwkeurige houtbewerking te leveren. Hierdoor werken wij kosteneffici√ęnt. Wil jij vrijblijvend een prijsindicatie van ons ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

De beste houtkwaliteit

Wij leveren hout in Breda van de beste kwaliteit. Het eiken hout heeft kwaliteit QPA/QP1 en heeft nagenoeg geen wan en spint. Het bijzondere aan ons eikenhout is dat het maatvast is. Hierdoor passen onze houtconstructies met minimale aanpassingen, wat zorgt voor een snelle montage op locatie. Wat wij anders doen dan veel andere zagerijen is dat wij douglas hout leveren dat uit het hart gezaagd is. Hierdoor is de kans vele malen kleiner dat het hout in Breda gaat scheuren.

Ga voor houtbewerking in Breda van Techwood

Wij hebben jarenlange ervaring in de bouw. Hierdoor weten wij precies waar jij het over hebt op het gebied van houtbewerking in Breda. Voor ons is perfectie enorm belangrijk. We denken altijd met je mee en zoeken graag naar de juiste oplossing voor de klant. Snel handelen, out of the box denken en met details het verschil maken. Techwood wil vooruitgang boeken, op een nieuwe manier. Met ons jonge en dynamische team is geen uitdaging ons te gek.

Houtbewerking in Breda is bij ons scherp geprijsd. Waarom? Omdat wij met onze high tech machines sneller en nauwkeuriger kunnen werken. Dit is ontzettend kosteneffici√ęnt. Wij zijn er altijd om je te adviseren over houtbewerking. We vertellen je alles over de mogelijkheden voor een mooie samenwerking en voor een vrijblijvende prijsindicatie kun je ook bij ons terecht. Wij kijken er enorm naar uit om met jouw houtbewerking aan de slag te gaan in Breda!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen met betrekking tot houtbewerking? Neem dan gerust contact op. We maken graag tijd voor een nuttig advies.

brochure

Alles over onze werkwijze, projecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen