Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Eiken gebinten

Als specialist op het gebied van houtbouw, richten we ons op de kracht en schoonheid van natuurlijke materialen, met een bijzondere voorliefde voor eiken gebinten.

Wat zijn eiken gebinten?

Eiken gebinten zijn robuuste, houten balken gemaakt van eikenhout, gebruikt in de structuur van gebouwen. Ze vormen het skelet waarop constructies rusten, van traditionele boerderijen tot moderne woonhuizen. De toepassing van eiken gebinten in de bouw heeft een lange historie, dankzij de uitzonderlijke eigenschappen van eikenhout, zoals de sterkte, hardheid, en duurzaamheid.

Wat zijn de voordelen van eikenhout?

Eikenhout staat bekend om de opmerkelijke duurzaamheid en weerstand tegen slijtage en weersinvloeden. Dit maakt het een uitstekende keuze voor gebinten. De natuurlijke schoonheid van eikenhout, met zijn warme kleuren en unieke textuur, voegt een element van tijdloze elegantie toe aan elke constructie. Bovendien is eikenhout ontzettend duurzaam, wat betekent dat kiezen voor eiken gebinten een milieubewuste keuze is. Daarnaast gaat het materiaal ontzettend lang mee.

De juiste keuze voor ieder project

Eiken gebinten lenen zich voor veel verschillende toepassingen. Van de funderingen van grote constructies tot sierlijke details in interieurdesign. Ze zijn niet alleen beperkt tot traditionele projecten; moderne architecten en ontwerpers waarderen eiken gebinten voor hun veelzijdigheid en esthetiek, waardoor ze een populaire keuze zijn voor alle bouwprojecten.

Wat kosten eiken gebinten?

De kosten voor eiken gebinten hangen af van verschillende factoren. Denk aan de afmetingen van de balken, de kwaliteit van het hout, en de complexiteit van de constructie. De prijs wordt ook beïnvloed door de herkomst van het hout en de duurzaamheidscertificeringen die het draagt. Bij Techwood begrijpen we dat elk project uniek is, en we werken nauw samen met onze klanten om oplossingen op maat te bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Omdat wij 100% maatwerk bieden, werken wij niet met een vaste prijslijst voor eiken gebinten. Wel ben je bij ons zeker van zeer scherpe prijzen. Dat komt omdat we onze eiken gebinten maken in ons CNC-machinepark. Hierdoor werken wij enorm nauwkeurig en efficiënt. Dat zie je terug in de prijzen.

Ontvang je graag vrijblijvend een prijsindicatie voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op.

Eiken gebinten van Techwood

Bij Techwood onderscheiden we ons door onze diepgaande kennis van en liefde voor houtbouw. Ons team van experts brengt een schat aan ervaring mee in het adviseren, ontwerpen en realiseren van projecten met eiken gebinten. We gebruiken alleen hout van de hoogste kwaliteit en onze vakmensen behandelen elk stuk hout met de zorg en aandacht die het verdient.

We zijn trots op onze maatwerkoplossingen, die ervoor zorgen dat elk project niet alleen aan de technische eisen voldoet, maar ook esthetisch in een lijn is met de omgeving en de wensen van de klant. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of de restauratie van een historisch gebouw, Techwood is de ideale partner in het realiseren van jouw visie met eiken gebinten.

Bij Techwood begrijpen we de unieke eigenschappen en voordelen van eikenhout, en we zijn toegewijd aan het leveren van oplossingen die niet alleen duurzaam en functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Voor jouw volgende project met eiken gebinten, groot of klein, staan wij klaar om je dromen te verwezenlijken met onze expertise en passie voor houtbouw.

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen