Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Veldschuur bouwen

Een veldschuur bouwen om jouw voertuigen en gereedschappen op te bergen? Of juist om te gebruiken als werkplaats? Techwood helpt je graag verder.

Waar een veldschuur vroeger werd gebruikt op boerderijen als opslag van hooi of het stallen van dieren, is het tegenwoordig veel breder inzetbaar. Zo is het mogelijk om van een veldschuur een complete werkplaats, kantoorruimte of opbergplaats te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Bij Techwood zijn wij gespecialiseerd in houten gebintconstructies waaronder houten veldschuren. Wij maken uitsluitend gebruik van hout van de allerbeste kwaliteit. Op die manier ben jij zeker van een veldschuur met een lange levensduur en uitstekende kwaliteit. 

 

Dit zijn de mogelijkheden van een houten veldschuur 

De klassieke veldschuur heeft door de verschillende weersinvloeden veel te verduren. Kies daarom voor een stevige houten gebintconstructie. Op die manier kan jouw veldschuur weer en wind doorstaan. Mits de veldschuur op de juiste manier gebouwd wordt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je jouw auto, landbouwmachines en gereedschappen veilig opbergen. Overigens kun je er ook een werkruimte of gastenverblijf van maken. Het is zelfs mogelijk om je veldschuur te voorzien van elektrische installatie of verlichting. 

 

Tijdens de bouw van jouw veldschuur houden we rekening met alle wensen. Zo willen sommige mensen een zo traditioneel mogelijke veldschuur, terwijl anderen liever een modernere manier van bouwen hanteren. Ook zijn er verschillende houtsoorten die je kunt gebruiken voor de bouw van je veldschuur. Iedere houtsoort neemt weer andere voor- en nadelen met zich mee. Hier komen we later op deze pagina nog even op terug. 

 

Ga je voor een veldschuur op maat of een prefab model? 

Over het algemeen heb je keuze tussen twee soorten veldschuren: een veldschuur op maat of een prefab veldschuur. We leggen graag uit wat de verschillen zijn. Op die manier kun jij een weloverwogen keuze maken welke veldschuur het beste bij je past. 

 

Een houten veldschuur op maat 

Ga je voor een houten veldschuur op maat? Dan is de manier waarop de veldschuur wordt gerealiseerd volledig aan jou. Zo kun je kiezen voor een open veldschuur of een uitvoering met bijvoorbeeld zijwanden en een overkapping. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met behulp van onze professionele CNC-machines kunnen wij het hout bewerken in iedere gewenste vorm en maat. 

 

We combineren deze moderne technieken met de kennis van onze vakspecialisten. Op die manier garanderen wij kwalitatieve houtconstructies. 

 

Een prefab veldschuur geleverd in een bouwpakket 

Ben je een aannemer? Of heb je twee rechterhanden en wil je jouw veldschuur zelf bouwen? Dan is het ook mogelijk om een veldschuur bouwpakket aan te schaffen. We leveren de onderdelen van jouw veldschuur, inclusief uitgebreide handleiding, bij jou op locatie. Ook alle benodigde montagematerialen worden meegeleverd. Hiermee kan je de veldschuur zelf monteren. 

 

Heb je interesse in een prefab veldschuur bouwpakket van Techwood? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer je graag de montage door Techwood laat uitvoeren is dit mogelijk. Techwood kan overigens ook ondersteunen bij de montage. 

 

De verschillende houtsoorten voor jouw veldschuur 

Wanneer je een veldschuur aan gaat schaffen, kun je uit verschillende houtsoorten kiezen. Denk aan lariks, douglas of eikenhout. De grootste verschillen zitten hem in de prijs en de levensduur. Kies je bijvoorbeeld voor lariks of douglas, dan is de levensduur van je veldschuur aanzienlijk korter. Echter staat hier wel een voordelig prijskaartje tegenover. Ga je een eikenhouten veldschuur bouwen? Dan is dit een zeer duurzame keuze. De veldschuur gaat dan een stuk langer mee. Echter staat hier wel een hogere prijs tegenover. 

 

Wat kost het om een veldschuur te bouwen? 

Techwood levert 100% maatwerk. Daarom werken wij niet met een vaste prijslijst voor jouw houten veldschuur. Wel ben je bij ons zeker van zeer scherpe prijzen. Dat komt omdat wij de onderdelen van jouw veldschuur kunnen realiseren in ons CNC-machinepark. Hierdoor werken wij enorm snel en nauwkeurig. Dit werkt natuurlijk erg kostenefficiënt. En dat zie je terug in de prijzen. 

 

Wil je graag een prijsindicatie ontvangen voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

Veldschuur bouwen met Techwood 

Ben jij op zoek naar dé ideale specialist om jouw houten veldschuur te bouwen? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wil je de verschillende mogelijkheden bespreken en voorzien worden van een vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen