Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Vacature Werkplaatsmedewerker

Toe aan iets nieuws? Iets waarbij je jouw werk eigen kan maken? Waar je werkt met no-nonsense collega's die gewoon toffe dingen willen maken? Ons team kan weer vooruit door een werkplaatsmedewerker als jij. Jij weet van aanpakken. Onze werkplaats is jouw domein. Laden, lossen, orders samenstellen, jij regelt het allemaal.

Iedere klant én opdracht is uniek. En dat begrijpen wij. Wij werken met een jong en enthousiast team. Stuk voor stuk werken wij met passie. Dat zie je terug in het proces én eindresultaat. We zijn flexibele vakidioten die graag met je meedenken en creatief omgaan met bouwkundige uitdagingen en veranderingen, want wij komen uit de bouw. Als collega’s weten we wat we van elkaar kunnen verwachten. Samen zetten we iedere dag weer onze schouders eronder om de beste houtconstructies te realiseren voor onze klanten.

Techwood is een gezond, vooruitstrevend no-nonsense bedrijf waar kwaliteit en vakmanschap voorop staat. Vanwege groei zijn we op zoek naar een:

Werkplaatsmedewerker

Werkzaamheden

Onze werkplaats is jouw domein. Je bent de spelverdeler die kan laden, lossen, orders kan samenstellen, pakbonnen checkt en de werkplaats netjes houdt. Je werkt nauw samen met jouw technische collega’s, zodat zij lekker door kunnen werken. Wil je meer leren? Dan vertellen we je alles over de wereld van houtbouw. Zelfs het bedienen van onze CNC machines, welke zorgen voor extreem nauwkeurige houtbewerking, is mogelijk. Kortom: jij hebt zin om aan te pakken, vindt het fijn om achter de schermen zaken te regelen en steeds wat meer verantwoordelijkheid te krijgen.

Functie eisen

Je hebt affiniteit met hout en de techniek waar we bij Techwood mee werken. Je bent flexibel en energiek en je kunt goed in teamverband werken. We verwachten ook een stuk zelfstandigheid. We willen onze klanten het beste bieden en jij gaat daar ook mee voor zorgen!

Werkomgeving

We bieden je een werkplek in een vooruitstrevend, vernieuwend bedrijf. Je komt te werken in een energiek, jong en dynamisch team. Natuurlijk bieden we je een goed salaris.

Dit krijg je van ons

Wordt dit jouw nieuwe baan?

Kom eens bij ons op de koffie. Dan leer je ons kennen, zie je wat we doen en bespreken we de functie. Meer weten? Bel met Sander via 06-30980131

Interesse

Solliciteer via het formulier of neem direct contact met ons op

0499 724 850