Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Houtbouw Finse stijl, Middelbeers (NB)

Onlangs mochten we een Douglas constructie maken. Het ging om de hoofddraagconstructie voor een prachtig Finnhouse. Er is gekozen voor een draagconstructie van gelamineerd Douglas.

Douglas constructie, spanten, gebinten en meer

afbeelding

Voornamelijk produceren wij voor de zakelijke markt.

Onlangs mochten we een Douglas constructie maken. Het ging om de hoofddraagconstructie voor een prachtig Finnhouse. Er is gekozen voor een draagconstructie van gelamineerd Douglas. Het gebouw is ontworpen door Lux Hout. Techwood heeft het ontwerp omgezet in een 3d tekening. Op basis daarvan kon het geavanceerde machinepark snel en zeer nauwkeurig een perfect bouwpakket leveren. Zo staat de draagconstructie snel in elkaar.

Voornamelijk produceren wij voor de zakelijke markt. Ons machinepark is een snel en daardoor voordelig alternatief voor de productie van traditionele houtbouw, gebinten, constructies en prefab onderdelen. De machines zijn hightech en super nauwkeurig. Ideaal voor architecten, houtbouwers, bouwbedrijven en ook de handige zelfbouwers. Afnemers van gelamineerde houtconstructies zoals spanten en liggers zijn dan ook zeer verschillend.

Voornamelijk produceren wij voor de zakelijke markt.

Wat wij kunnen

Bekijk meer foto’s

brochure

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Download onze brochure.

Download onze brochure Contact opnemen