Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Prefab HSB Wanden

Het scheelt een hoop tijd en frustratie als je niet eindeloos hoeft te meten en elk onderdeel op maat moet maken. Dat is het gemak van prefab HSB wanden

Prefab HSB Wanden

Het scheelt een hoop tijd en frustratie als je niet eindeloos hoeft te meten en elk onderdeel op maat moet maken. Dat is het gemak van prefab HSB wanden. Wij richten ons dan ook op de houtverwerkende industrie zoals houtskeletbouwers, aannemers, emballage, timmerindustrie en houtbouw. Wij maken HSB wanden exact zoals op de aangeleverde tekeningen is weergegeven. Geen werktekening? Geen punt. Dan maken wij deze zelf in onze 3d tekensoftware. De HSB wanden die Techwood bij jou op de stoep zet passen perfect! Uiteraard nummeren wij alle onderdelen voor een snelle montage. Handig, hƩ?

HSB Wanden en houten elementen

Als de een houten constructie staat, ben je natuurlijk nog niet klaar. Ook bij het leveren van HSB wandelementen is Techwood je graag van dienst. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij zorgen voor de juiste samenstelling van de verschillende onderdelen. Daarnaast hebben wij een breed assortiment gevelbekleding om jouw gevel de gewenste uitstraling te geven.

De bewerkingsmogelijkheden van Techwood voor HSB Wanden

Techwood beschikt over CNC-machines vanĀ HundeggerĀ die HSB wanden tot op de millimeter precies bewerken. De Speed-Cut zaagt balken en planken razendsnel en uiterst precies op maat. De Robot-Drive kan alle ingewikkelde houtbewerkingen op het gebied van zagen, frezen en boren. De 4-zijdige schaaf, schaaft het hout mooi glad en strak op maat. Met dit machinepark kunnen we elke bouwtekening omtoveren tot een pakket prefab bewerkt hout. Deze werkwijze scheelt veel tijd en veel kosten.

Voor wie produceren wij HSB wanden?

Wij produceren HSB wanden hoofdzakelijk voor de zakelijke markt. Afnemers van houten constructies zijn zeer uiteenlopend. Zo bewerken wij hout voor onder andere houtbouwers, bouwbedrijven, zelfstandige timmermannen, hoveniers en tuincentra. Eventueel kan het te gebruiken hout door de afnemer zelf worden aangeleverd ter bewerking.

HSB wanden voor jouw project

Op zoek naar HSB wanden voor jouw nieuwbouw of renovatieproject? De mogelijkheden met HSB Wanden zijn eindeloos bij Techwood. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?Ā Neem contact met ons op en we gaan direct voor je aan de slag.

brochure

AllesĀ over onze werkwijze,Ā projecten, enĀ meer leesĀ jeĀ terug inĀ onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen