Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Eiken kapschuur

Ben jij op zoek naar dé ideale specialist voor jouw eiken kapschuur? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres.

Wil jij jouw spullen opbergen in een eiken kapschuur? Of wil je deze gebruiken als carport? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij van Techwood bewerken het hout enorm snel en nauwkeurig doordat wij gebruik maken van de nieuwste CNC-technieken. Hierdoor werken wij natuurlijk kosteneffici√ęnt.

Wat is een eiken kapschuur precies?

Wanneer men het heeft over een eiken kapschuur wordt dit wel eens verward met een graanspieker. Dit is echter niet hetzelfde. De graanspieker heeft namelijk een verstelbaar dak en een eiken kapschuur niet. Een eiken kapschuur is een open schuur gemaakt van eikenhout waarbij de buitenwanden gedeeltelijk ontbreken. Een kapschuur heeft in de meeste gevallen een hoge nok en een dak dat schuin naar achter doorloopt. Door deze hoge doorgang cre√ęert een eiken kapschuur een erg ruimtelijk gevoel. Zo voelt een eiken kapschuur minder gesloten van een overkapping met een plat dak. De hoge nok zorgt niet alleen voor veel ruimte, maar je kunt er ook verlichting aan ophangen. Enorm handig dus!

Je kan een eiken kapschuur op verschillende manieren gebruiken. Zo kan je er bijvoorbeeld onder gaan zitten wanneer de weersomstandigheden minder goed zijn. Daarnaast kun je ervoor kiezen om er spullen onder op te slaan. Het is bijvoorbeeld erg praktisch wanneer je jouw tuinmeubelen een plekje wil geven wanneer de zomermaanden voorbij zijn. Dit staat dan namelijk gewoon droog en beschut onder de eiken kapschuur. Wanneer jij jouw eiken kapschuur als carport wil gebruiken, moet je dit duidelijk aangeven bij de architect zodat hij hier rekening mee kan houden. Wij kunnen het eikenhout vervolgens snel en nauwkeurig bewerken waardoor jouw eiken kapschuur kwalitatief sterk is en snel gebruikt kan worden.

De voordelen van het gebruik van eikenhout voor je kapschuur

Wanneer je eikenhout gebruikt voor jouw kapschuur biedt dit ontzettend veel voordelen. Wij hebben de voordelen van een eiken kapschuur voor jou op een rij gezet:

Wat kost een eiken kapschuur?

Techwood¬†levert altijd maatwerk. Om deze reden werken wij niet met een vaste prijslijst voor jouw eiken kapschuur.¬†Wel leveren wij jouw eiken kapschuur tegen de scherpste prijs. Hoe we dit doen? Wij werken met de meest nieuwe¬†CNC-technieken in ons machinepark. Hierdoor werken wij enorm snel en nauwkeurig. Dit werkt uiteraard erg kosteneffici√ęnt.¬†Wil jij graag een kostenindicatie ontvangen voor jouw eiken kapschuur? Neem dan gerust contact met ons op!

Eiken kapschuur van Techwood

Ben jij op zoek naar dé specialist op het gebied van hout? Oftewel dé ideale specialist voor jouw eiken kapschuur? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij gaan namelijk voor niets minder dan perfectie. En we denken graag mee hoe het anders kan. We zoeken een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken.  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we de verschillende mogelijkheden voor een mooie samenwerking!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen met betrekking tot een houten kapschuur? Of heeft u interesse in een eikenhouten veranda op maat? Neem dan gerust contact op. We maken graag tijd voor een nuttig advies.

brochure

Alles over onze werkwijze, projecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen