Eiken gebinten 'Het Brabantse Land', Giessen (NB)

Het Brabantse Land in Giessen is een partycentrum dat een ingrijpende verbouwing onderging. Het complex is omgetoverd in een gezellige locatie die uitermate geschikt is voor allerlei evenementen. Het resultaat is geweldig en we zijn dan ook trots dat we een steentje mochten bijdragen. Techwood mocht namelijk de gehele eiken gebinten constructie leveren inclusief vuren sporen en balklagen.  

Eiken gebinten, een duurzame keuze 

Eikenhout is duurzaam en degelijk materiaal en daarom uitermate geschikt voor gebinten. Een gebinten constructie is een portaalvormige houten draagconstructie, waar een houten stijl of staander het belangrijkste element van is. De stijlen en staanders zijn verbonden met elkaar door één of twee horizontale gebintbalken. De constructie is snel en maatnauwkeurig gemaakt door onze geavanceerde CNC machine. Zo besparen we tijd en dus geld. Of het nou gaat om een draagconstructie, gebinten, balklagen, een completen veranda of bijgebouw: met onze machines produceren we in een handomdraai een kant en klaar bouwpakket. 

Eiken gebinten constructie: van schets tot bouwpakket 

Op basis van een idee, schets of tekening werken we bij Techwood de tekening uit in een digitale 2d en 3d werktekening. Als deze werktekening akkoord is, kunnen onze machines een kant en klaar bouwpakket produceren dat gemakkelijk in één keer te monteren is. Ons machinepark bestaat uit de Hundegger Robot-Drive 650, De Hundegger Speed-Cut SC-3 en de De Hundegger Planer MH4-400. Een compleet machinepark dat niet alleen super snel maar ook heel nauwkeurig elke houtsoort bewerkt tot elke gewenste vorm.

Benieuwd naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op.