Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw, oftewel HSB is een skelet gebouwd van hout. Op dit skelet zijn constructieplaten bevestigd, wat zorgt voor een sterke lichte constructie.

Techwood werkt met de meest innovatieve CNC-houtbewerkingsmachines op de markt. Hierdoor zijn wij in staat om alle soorten hout, waaronder vuren, eiken, douglas, meranti of gelamineerd hout te bewerken. Houtskeletbouw is een van onze specialiteiten.

Wat zijn de voordelen van houtskeletbouw?

In grote delen van Canada en Scandinavische landen wordt houtskeletbouw al lange tijd toegepast. Logisch natuurlijk in deze dicht beboste landen. Door de verbeterde logistieke middelen is het nu ook in Nederland mogelijk om houtskeletbouw toe te passen. Ook is houtskeletbouw erg duurzaam en tegen een zeer aantrekkelijke prijs verkrijgbaar. Houtskeletbouw is verder ook erg geschikt voor bijvoorbeeld het uitbreiden van een bestaande woning.

Een groot voordeel van houtskeletbouw is verder dat het vrij licht materiaal is. Daardoor is het mogelijk om, zonder verzwaarde fundering, op een bodem die weinig draagkracht heeft een houtskeletbouw woning te bouwen.

Houtskeletbouw prijzen

De prijs van houtskeletbouw is erg aantrekkelijk omdat veel onderdelen van de woning vooraf worden geproduceerd. Aangezien wij bij Techwood altijd 100% maatwerk leveren, hanteren wij geen standaard prijslijst. De prijs hangt af van een aantal factoren, namelijk: het ontwerp, de materiaalkeuze, de constructie, de wandopbouw en het isolatieniveau.

Zou je graag een prijsindicatie willen van jouw project? Stuur ons dan een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze Prefab Houtskeletbouw Elementen

De constructie van HSB-elementen zoals wanden, verdiepingsvloeren en daken bestaat uit houten frames. De frames worden bij ons onder optimale condities gemaakt en afgewerkt met onze CNC-machines. De mogelijkheden van onze CNC-machines zijn nagenoeg eindeloos. In principe kunnen we alles voor je maken, denk bijvoorbeeld aan: houten gebinten constructies en gelamineerde spanten.

Voor aannemers en projectontwikkelaars leveren we houtskeletbouw naar tekening of klantwens. We korten, kepen en frezen houten onderdelen voor onder andere kapconstructies, houten balklagen en eiken of Douglas hoofddraagconstructies. Maar wij leveren ook houten bijgebouwen zoals poolhouses, paardenstallen, veranda’s en tuinhuisjes aan bijvoorbeeld hoveniers, tuincentra, zzp’ers en particulieren.

Drukte op de bouw of een tijdelijke piek in productie?

Of ben je veel tijd kwijt aan het inmeten en op maat zagen van houten delen? Geen probleem! Muurplaten, gordingen, slapers, hoekkepers en kilkepers. Wij leveren constructies compleet met halfhoutsverbindingen, liplassen, haaklassen en indien mogelijk met zwaluwstaartverbindingen voor een snellere montage. Een compleet houten bouwpakket wordt genummerd voor een snelle montage en op de gewenste locatie afgeleverd. Lees verder Ā»

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

brochure

AllesĀ over onze werkwijze,Ā projecten, enĀ meer leesĀ jeĀ terug inĀ onze brochure. Vraag hemĀ gratis aan.

Download onze brochure Contact opnemen