Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Houten poort op maat laten maken

Je wil jouw woning veilig af kunnen schermen. Hiervoor is een stevige poort met een goed slot essentieel.

Een houten poort op maat vervult voornamelijk een functionele behoefte. Echter wil je ook dat deze bijdraagt aan de uitstraling van je woning. Daarom maakt Techwood kwalitatieve houten poorten met een prachtige afwerking. Wil je weten hoe we dit doen en wat we voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over een houten poort op maat.

Houten poort op maat van Techwood

Techwood is dé specialist op het gebied van hout. Voor een prachtige en kwalitatieve houten poort op maat ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Alle poorten op maat worden vervaardigd van hout van de allerbeste kwaliteit. De poorten worden tot in de kleinste details afgewerkt voor het mooiste eindresultaat.

Wij vinden persoonlijk contact met de klant enorm belangrijk. Door goed met elkaar samen te werken kunnen wij garanderen dat het eindresultaat altijd volledig naar jouw wens is.

Een duurzame poort met een prachtige uitstraling

De aanschaf van een houten poort op maat neemt ontzettend veel voordelen met zich mee. Omdat het een product op maat betreft zijn we niet beperkt tot standaardafmetingen. Je kan de gehele poort zelf samenstellen waardoor deze volledig naar jouw wens is.

Naast de functionele aspecten van de houten poort op maat, kan de poort ook op decoratief niveau worden aangepast. Wellicht wil je de houten poort op maat in dezelfde stijl als de tuin en de woning. Dat is mogelijk! Bovendien is hout een enorm duurzaam product waardoor jouw tuin het natuurlijke karakter blijft behouden.

Welke houtsoorten voor jouw poort op maat?

Het is belangrijk om goed na te denken over de houtsoort voor jouw poort op maat. Iedere houtsoort neemt weer andere voordelen, nadelen en kosten met zich mee. Wij adviseren je graag over welke houtsoort het beste past bij jouw wensen. Hieronder geven we je een overzicht van de verschillende houtsoorten waar wij mee werken.

Een looppoort of een draaipoort op maat?

Over het algemeen heb je twee verschillende opties voor jouw houten poort op maat: een looppoort of een draaipoort. Laten we deze opties kort toelichten.

Een looppoort wordt ook wel een tuindeur genoemd. Deze poort op maat dient enkel voor personen en tweewielers. Een looppoort wordt vaak gebruikt aan de zijkant van een woning.

Een draaipoort is een wat grotere poort. Door deze poort kunnen ook auto’s of andere motorvoertuigen het terrein op rijden. Wanneer je een draaipoort op maat aanschaft bestaat deze meestal uit één of twee poorten die naar binnen of naar buiten toe opengaan. Wanneer een draaipoort uit twee poorten bestaat wordt deze ook wel een dubbele tuinpoort genoemd.

Wat kost een houten poort op maat?

Techwood levert 100% maatwerk. Daarom werken wij niet met een vaste prijslijst voor houten poorten op maat. Echter ben je bij ons wel verzekerd van scherpe prijzen. Wij werken namelijk in ons innovatieve CNC-machinepark. Hier kunnen wij enorm snel en nauwkeurig aan de slag met jouw houten tuinpoort op maat. En dat zie je terug in onze prijzen.

Kunnen wij dan niets zeggen over de kosten voor een houten poort op maat? Zeker wel! Wanneer je ons meer vertelt over jouw wensen, kunnen wij een prijsindicatie geven. Wil jij graag een prijsindicatie ontvangen voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

De uiteindelijke kosten voor jouw houten poort op maat zijn afhankelijk van de volgende factoren:

Iedere toegang verdient een stijlvolle poort. Daarom bieden wij houten poorten op maat die perfect aansluiten op jouw wensen. Wil jij jouw poort op maat een uitstraling geven die past bij de rest van jouw woning? Dat is mogelijk. We kijken graag met je mee naar de verschillende mogelijkheden. Door nauw samen te werken komen we tot een uniek eindontwerp. Jouw houten poort op maat maakt een krachtige eerste indruk op iedere bezoeker.

Houten poort op maat laten maken?

Ben jij op zoek naar dé specialist voor jouw houten poort op maat? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij gaan voor perfectie. En we denken graag mee hoe het net anders kan. We zoeken een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of the box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken.

Heb jij nog vragen? Wil je graag een prijsindicatie ontvangen voor jouw houten poort op maat? Of wil je kennismaken met een van onze medewerkers? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor een mooie samenwerking!

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen