Vuren houten bouwpakket

Prefab houtconstructies voor meer efficiëntie en een goed resultaat:

Of je nou een gehele kapconstructie nodig hebt of alleen een houten balklaag: het scheelt een hoop tijd en frustratie als je niet eindeloos hoeft te meten en elk onderdeel op maat moet maken. Dat is het gemak van prefab houten bouwpakket! Wij richten ons dan ook op de houtverwerkende industrie zoals houtskeletbouwers, aannemers, emballage, timmerindustrie en houtbouw.

Wij bewerken het hout exact zoals op de aangeleverde tekeningen is weergegeven en zetten het om in een houten bouwpakket dat je enkel nog hoeft te monteren. Geen werktekening? Geen punt. Dan maken wij die zelf in onze 3d tekensoftware. Wanneer de tekening klopt is het houten bouwpakket met onderdelen of elementen dat Techwood bij jou op de stoep zet perfect passend! Uiteraard nummeren wij de alle onderdelen voor een snelle montage.

Prefab houtconstructies van Techwood

Prefab houtconstructies van Techwood

De mogelijkheden op onze CNC-houtbewerkingsmachines zijn zeer uiteenlopend, geschikt voor alle prefab houtconstructies. En van al deze mogelijkheden maken wij gebruik om onze afnemers een totaalpakket aan te bieden. Eén leverancier, één prijs, één aanspreekpunt. En snel, maatnauwkeurig en voordelig! Dat is het voordeel van Techwood. Wij voorzien onze klanten onder andere in de volgende prefab houtconstructeis en elementen:

  • Kaphout

  • Balklagen

  • Gelamineerde spantconstructies

  • Onderdelen t.b.v. houtskeletbouw

  • HSB elementen

Prefab kapconstructie

Prefab kapconstructie

De meeste aannemers en zzp'ers kunnen de vraag in deze tijden amper aan. Werk genoeg, maar waar haal je al die handen vandaan? Techwood levert als oplossing voor jouw tijdsgebrek onder andere prefab kapconstructies. Of het nu vuren, eiken, douglas of gelamineerde constructies betreft. Door onze CNC gestuurde machines zijn halfhoutsverbindingen, lip- en haaklassen en zwaluwstaartfrezingen in één run snel en zeer nauwkeurig geproduceerd. Onze machines bieden ook de mogelijkheid om de spoorpositie middels balpen of zaaggroef aan te geven. Zo zit je prefab kapconstructie goed én snel in elkaar. Kun jij je uren daar inzetten waar het echt nodig is!

Prefab houten balklaag

Prefab houten balklaag

In woonhuizen en bedrijfspanden worden regelmatig houten balklagen toegepast. Vaak in combinatie met een staalconstructie. Techwood kan de gehele balklaag prefab bij u aanleveren. Wij korten het hout op maat en brengen kepen aan zodat het hout perfect aansluit met het staal. Houten balken, bij bijvoorbeeld openingen, verbinden wij door middel van zwaluwstaart frezingen. Zo hoef je niet eindeloos te meten of het geheel wel op de juiste plek zit. Doordat wij 2d en 3d (digitale) werktekeningen verstrekken en elk onderdeel voorzien van een nummer heb je de constructie snel gemonteerd.

Voor wie?

Voor wie?

Wij produceren hoofdzakelijk voor de zakelijke markt. Afnemers van houten onderdelen en elementen zijn dan ook zeer divers. Zo bewerken wij hout voor onder andere houtbouwers, bouwbedrijven, zelfstandige timmermannen en houtskeletbouwers. Eventueel kan het te gebruiken hout door de afnemer zelf worden aangeleverd ter bewerking.

Meer over voor wie »