Gelamineerde houtconstructies

Een gelamineerde houtconstructie wordt steeds vaker in zowel nieuwbouw als renovatie toegepast. Gelamineerd hout op maat bestaat uit op elkaar gelijmde lamellen en is in staat om grote overspanningen te behalen. Ideaal dus als houten draagconstructie voor bedrijfspanden.

Niet alleen bedrijfspanden maar zeker ook woningen worden steeds vaker van dit duurzame product voorzien. Na verduurzaming is de gelamineerde houtconstructie ook buiten toepasbaar. De gelamineerde spanten worden door Techwood bewerkt door middel van de nieuwste CNC-techniek. Een gelamineerde houtconstructie wordt compleet geleverd inclusief bevestigingsmiddelen en uitgebreide werktekeningen. Het enige wat wij van jou nodig hebben is een idee of duidelijk uitgewerkte constructietekeningen.

Een gelamineerde houtconstructie van Techwood

Een gelamineerde houtconstructie van Techwood

Gelamineerde spanten en liggers zijn er in alle soorten en maten. Een greep uit hetgeen wij kunnen leveren is hieronder opgesomd.

  • Vuren spanten en liggers

  • Siberisch Lariks spanten en liggers

  • Inlands Lariks spanten en liggers

  • Meranti spanten en liggers

  • Iroko spanten en liggers

Voor wie?

Voor wie?

Wij produceren voornamelijk voor de zakelijke markt. Afnemers van gelamineerde houtconstructies zoals spanten en liggers zijn dan ook zeer divers. Zo bewerken wij hout voor onder andere houtbouwers, bouwbedrijven, zelfstandige timmermannen en montage teams.

Meer over voor wie »